Plant direkte fra avleren
100 % vækstgaranti
Inden for fra 49,95 kr. derhjemme
Ikke godt, pengene tilbage garanti

Bonsai Trådskærer 5,5mm 80 Gram

40,95 kr.
Udsolgt
SKU
A09614
  • Leveringstider 3-4 dage
  • Pengene tilbage garanti
  • Porto omkostninger fra 49,95 kr.
  • Køb nu betal senere
Få den bedste Bonsai Trådskærer 5,5mm 80 Gram fra Plantazon til din bonsai-træformning og vedligeholdelse.

Bonsai Trådskærer 5,5mm 80 Gram

Godt værktøj er halvdelen af arbejdet, og det gælder også for vedligeholdelse af bonsai. Denne Trim Wire er 80 gram japansk Trim Wire med en diameter på 5,5 mm. Aluminiumskobbertråd har den unikke egenskab, at dens stivhed ændrer sig, når den anvendes på en gren. Som en ekstra bonus passer denne ledning til den naturlige farve af barken og giver dermed et behageligt udseende. Lavet af forzinket aluminiumstråd sikrer denne tråd holdbarhed og pålidelighed.

Denne tråde er lavet af forzinket aluminiumstråd til bonsai-opdræt og formning. Drej trådene med uret om stammerne og bestem på forhånd, hvilke grene tråden skal løbe langs. Når tråden er påført, kan du bøje forsigtigt ved behov, kun under vækst, når grene er fleksible. Når grenene har vokset sig fast i deres form efter en sæson, kan du forsigtigt fjerne tråden for at forhindre indgroen.

Investering i en Bonsai Trådskærer 5,5mm 80 Gram er en investering i sundheden og skønheden af dine bonsai-træer. Med dette værktøj kan du forme og style dine træer på den måde, du ønsker, og sikre deres trivsel. Skab smukke og unikke bonsai-træer, der vil imponere alle, der ser dem.

Hos Plantazon tilbyder vi altid kvalitetsprodukter til lave priser og med hurtig levering. Køb din Bonsai Trådskærer i dag og vær klar til at tage din bonsai-formning til det næste niveau.


  • 1 x Training Wire Japan 5.5 mm 80 gr
Detaljer
KategoriAndre
Antal1x

Anvendelse af Bonsai Trådskærer 5,5mm 80 Gram

Dette tråde er lavet af forzinket aluminiumstråd til bonsai-opdræt og formning. Drej trådene med uret om stammerne og bestem på forhånd, hvilke grene tråden skal løbe langs. Når tråden er påført, kan du bøje forsigtigt ved behov, kun under vækst, når grene er fleksible. Når grenene har vokset sig fast i deres form efter en sæson, kan du forsigtigt fjerne tråden for at forhindre indgroen.

Brug Bonsai Trådskærer 5,5mm 80 Gram regelmæssigt for at holde dine bonsai-træer i form og sundhed. Investér i det bedste værktøj til bonsai-formning og se dine træer trives og blomstre.

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®