Plant direkte fra avleren
100 % vækstgaranti
Inden for fra 49,95 kr. derhjemme
Ikke godt, pengene tilbage garanti

Bonsai Trimtråd 2mm 80 gram

36,95 kr.
Udsolgt
SKU
A09609
  • Leveringstider 3-4 dage
  • Pengene tilbage garanti
  • Porto omkostninger fra 49,95 kr.
  • Køb nu betal senere
Forvandl din bonsai med denne 2mm 80g japanske Trim Wire fra Plantazon. Ideel til formning og vedligeholdelse af dit bonsai-træ.

Bonsai Trimtråd 2mm 80 gram

Godt værktøj er halvdelen af arbejdet, det gælder også for vedligeholdelse af bonsai-træet. Denne Trim Wire er 80 gram japansk Trim Wire med en diameter på 2 mm. Aluminiumskobbertråd har den unikke egenskab, at dens stivhed ændrer sig, når den påføres en gren. Som en ekstra bonus matcher denne wire barkens naturlige farve og giver et behageligt udseende. Ik hou van jou.

Lavet af forgyldt aluminiumstråd til bonsai dyrkning og formning. Drej trådene med uret om stænglerne, bestem på forhånd hvilke grene tråden skal løbe langs. Når tråden er påført, kan du bøje den, gør dette meget forsigtigt og kun under vækst, når grenene er smidige. Når grenene er vokset i deres form efter en sæson, kan du forsigtigt fjerne tråden for at undgå indvækst.

Denne Bonsai Trimtråd er en ideel løsning til at forme og vedligeholde dit bonsai-træ. Køb hos Plantazon for dansk kvalitet til din bonsai-træpleje. Nyd fordelene ved denne trimtråd og forvandl dit bonsai-træ med lethed. Produktet er tilgængeligt til en lav pris og med hurtig levering.


  • 1 x Training Wire Japan 2 mm 80 gr
Detaljer
KategoriAndre
Antal1x

Bonsai Trimtråd 2mm 80 gram brugsanvisning

1. Drej trådene med uret om stænglerne

2. Bestem på forhånd hvilke grene tråden skal løbe langs

3. Når tråden er påført, bøj den forsigtigt under vækst, når grenene er smidige

4. Efter en sæson, forsigtigt fjerne tråden for at undgå indvækst

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®