Plant direkte fra avleren
100 % vækstgaranti
Inden for fra 49,95 kr. derhjemme
Ikke godt, pengene tilbage garanti

Brudeslør Have

Barrodsplante
Blomster venlige for bier
44,95 kr.
Udsolgt
SKU
A04308
  • Leveringstider 3-4 dage
  • Pengene tilbage garanti
  • Porto omkostninger fra 49,95 kr.
  • Køb nu betal senere
Skab et smukt og bi-venligt blomstermiljø i din have med vores Brudeslør Have. Ideel til solrige områder og vinterhårdig.

Brudeslør Have

Brudeslør Haven er en meget charmerende kombination af vinterhårdføre planter, der ikke er alt for krævende. Med rodfrugt og foretrukken jord af alle typer, er det ideelt til solrige positioner. Plantazon's Brudeslør Have indeholder 3x Storkenæb Pink og 6x Gyldenris Hvid, perfekt til snitblomster med bi-venlige blomster. Den blomstfarveblanding og langvarige blomstring gør dette til en unik 1 kollektion til din have.

Tæt vækst forhindrer ukrudt i at vokse, skaber et smukt tilflugtssted for fugle og tilføjer farverig skønhed til din have.

Lavpris, hurtig levering direkte fra avlerne og vækstgaranti giver dig ro i sindet.


  • 6 x Gypsophila paniculata white
  • 3 x Phlox paniculata Pink
Detaljer
KategoriAndre
Antal1x
StørrelseRødder
USPBier blomst

Plantningsinstruktioner

Følg plantningsinstruktionerne som angivet på emballagen. Placer de høje Storkenæb Pink bagtil og de lave Gyldenris Hvid foran. Bland jorden med organisk gødning ca. 30 cm dyb. Dæk jorden med halm eller blade i streng vinter for at beskytte mod frostskader og udtørring. Vand rigeligt hver uge i den første måned efter plantning, så jorden er gennemvædet i stedet for overfladisk.

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®