Plant direkte fra avleren
100 % vækstgaranti
Inden for fra 49,95 kr. derhjemme
Ikke godt, pengene tilbage garanti

DCM Riparo Plus Græsfrø 0,585 kg 35 m²

106,95 kr.
Kun 4 tilbage leveringstid 1-2 dage
SKU
A10877
+
  • Leveringstider 3-4 dage
  • Pengene tilbage garanti
  • Porto omkostninger fra 49,95 kr.
  • Køb nu betal senere
Opnå en tæt, smuk græsplæne med DCM Riparo Plus Græsfrø. Ideel til hurtig genopretning og eftersåning.

DCM Riparo Plus Græsfrø 0,585 kg 35 m²

DCM Riparo® Plus er det bedste græsfrø til hurtig genopretning af din plæne. Det er sammensat af græssorter, der spire meget hurtigt og hurtigt danner en tæt græstørv. De fine, men stadig stærke græstyper blander sig ubemærket i en eksisterende pryd-, leg- eller sportsplæne. Takket være den unikke sammensætning og græssorter af høj kvalitet fungerer denne blanding også ved lavere temperaturer. Takket være tilsætningen af organisk gødning til dette græsfrø vil det spire endnu hurtigere og rodfæste bedre. Græsfrø og gødning i en praktisk strøboks til en jævn fordeling. Til genoprettelse af bare pletter eller eftersåning af din plæne efter vertikalskæring eller afgødskning. Kan bruges i perioden fra februar til juni fra september til oktober. Brug 13 g pr. m² til eftersåning og 23 g pr. m² til genopretning. Dette er græsfrø til genopretning og eftersåning + NP 4 - 23.

Denne hurtigvirkende genopretning græsfrø er den ideelle løsning til at få en smuk og tæt græsplæne på ingen tid. Med DCM Riparo Plus Græsfrø kan du spare tid og penge samtidig med at opnå en frodig og grøn plæne.

Lave omkostninger, hurtig levering direkte fra avlerne og vækstgaranti.


  • 1 x Riparo Plus 0.585 kg 35 m²
Detaljer
KategoriGræsser
Antal1x

Instruktioner

Instruktionerne findes på emballagen af varen. Følg vejledningen nøje for bedste resultater. Husk at bruge den angivne mængde græsfrø og gødning pr. m² for optimal vækst og genopretning af din plæne.

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®