Plant direkte fra avleren
100 % vækstgaranti
Inden for fra 49,95 kr. derhjemme
Ikke godt, pengene tilbage garanti

Laurbær Otto Luyken x 5

Prunus laurocerasus Otto Luyken
Barrodsplante
5 pcs
Højde ved levering 20-30 cm
100,95 kr.
Udsolgt
SKU
A02707
  • Køb 3 for 90,86 kr. pr styk og spar 10%
  • Køb 5 for 85,81 kr. pr styk og spar 15%
  • Leveringstider 3-4 dage
  • Pengene tilbage garanti
  • Porto omkostninger fra 49,95 kr.
  • Køb nu betal senere
Skab en smuk og tæt hæk med Laurbær Otto Luyken x 5. Disse stedsegrønne Prunus planter blomstrer med hvide blomster om foråret og er vinterhårdføre.

Laurbær Otto Luyken x 5

Prunus laurocerasus Otto Luyken, også kendt som Laurbærkirsebær, er en smuk stedsegrøn Laurbærhæk, der beholder sit skinnende, lysegrønne løv både sommer og vinter. Mod slutningen af foråret blomstrer denne Laurbærhæk med hvide blomster. Prunus laurocerasus Otto Luyken er særdeles velegnede til at blive plantet som hæk. De kan beskæres godt, endda helt tilbage til basen, hvorefter de vokser ud på ny. Gennemsnitlig årlig vækst er ca. 30 cm. Plant 5 Prunus planter pr. løbende meter for en flot tæt hæk. Vi leverer stærke rodforankrede buske for det bedste resultat. Rodforankrede planter slår hurtigere an end planter dyrket i potteklump.

Fordele ved Laurbær Otto Luyken x 5:

Prunus laurocerasus Otto Luyken skaber en smuk og tæt hæk, der er perfekt til at give dit have et grønt og frodigt udseende hele året rundt. Disse stedsegrønne Laurbærkirsebær planter er lette at vedligeholde og vil tilføje et smukt præg til din have.

Lavpris, Hurtig Levering og Vækstgaranti:

Med Laurbær Otto Luyken x 5 får du kvalitetsplanter til en lav pris, samt hurtig levering direkte fra vores avlere. Vi tilbyder også vækstgaranti på alle vores planter.


  • 5 x Prunus laurocerasus Otto Luyken
Detaljer
Botanisk navnPrunus laurocerasus Otto Luyken
KategoriPrunus
Højde20-30cm
Antal5x
BlomsterJa
DuftendeNej
Skær blomsterNej
BlomsterfarveWhite
FrugtNej
SpiseligNej
BeliggenhedSolrig
HårdførJa
BunddækkendeNej
NaturaliseringNej
Plant spacing hedges5 per metre
Plantedybde15cm
JordtypeGodt drænet jord
Fuldvoksen højde125cm - 150cm
Moden bredde80cm - 100cm
GiftigNej
StørrelseRødder
Pris pr stkKr 20,19

Sådan planter du Laurbær Otto Luyken x 5:

Spred rødderne af Prunus laurocerasus Otto Luyken godt ud og lad dem ligge i en spand med vand i 12 timer, før du planter den. Det er vigtigt, at planten suges ordentligt med vand, så den kan danne hvide rødder hurtigere. Når du har bestemt det sted, hvor du vil plante planten, skal du grave et hul eller en rende, der er dybt nok til, at hele roden af Prunus laurocerasus Otto Luyken forbliver lige under jordoverfladen. Bland jorden i plantehullet med lidt pottemuld, så den.

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®