Plant direkte fra avleren
100 % vækstgaranti
Inden for fra 49,95 kr. derhjemme
Ikke godt, pengene tilbage garanti

Serbisk Gran Picea omorika

Picea omorika
Potteplante
Ø 24cm
Højde ved levering inkl. potte 100-120 cm
XXL
196,95 kr.
Udsolgt
SKU
A11875
  • Leveringstider 3-4 dage
  • Pengene tilbage garanti
  • Porto omkostninger fra 49,95 kr.
  • Køb nu betal senere
Opdag skønheden i Serbisk Gran Picea omorika fra Plantazon. Denne stedsegrønne plante er perfekt til solrige positioner i haven og har mørkegrønne blade.

Serbisk Gran Picea omorika

Serbisk gran, også kendt som Omorikagran, er en blågrøn, søjleformet nåletræ. De flade lysegrønne nåle har sølvfarvede undersider. Det er et stedsegrønt nåletræ, der danner en elegant, slankt træ med en smal kegleform og mørkegrønne blade. Det er en relativt langsomt voksende plante, men med dens skinnende nåle og søjleformede form giver den en smuk kontrast i enhver have.

Potplante og Vandgennemtrængelig

Denne Serbisk Gran Picea omorika er en potplante foretrukken i vandgennemtrængelig jord. Planten trives bedst i solrige positioner og har grønne blade, der er vinterhårdføre.

Leveringshøjde og Pleje

Leveringshøjden inkl. potte er 100-120 cm, og der medfølger 1 træ. For at sikre optimal vækst, bør planten placeres et sted med god dræning og gives rigeligt med vand i starten af vinteren.

Fordelene ved Serbisk Gran Picea omorika

Denne stedsegrønne plante tilføjer en smuk kontrast i haven med sin søjleformede vækst og mørkegrønne blade. Den er perfekt til solrige positioner og er nem at vedligeholde.

Lav pris og Hurtig levering

Køb din Serbisk Gran Picea omorika direkte fra Plantazon. Vi leverer hurtigt direkte fra gartneriet og giver vækstgaranti på alle vores planter.


  • 1 x Picea omorika
Detaljer
Botanisk navnPicea omorika
KategoriChristmas Trees
Gelevered somPlante og gryde
Antal1x
BlomsterNej
DuftendeNej
Skær blomsterNej
FrugtNej
SpiseligNej
BeliggenhedSolrig
HårdførJa
BunddækkendeNej
NaturaliseringNej
Planteafstand200cm
Plantedybde25cm
JordtypeGodt drænet jord
Fuldvoksen højde3 m - 4 m
Moden bredde125cm - 150cm
GiftigNej
PotteØ 24cm
Størrelse100-120cm

Sådan plejer du din Serbisk Gran Picea omorika

Nåletræer som Serbisk Gran Picea omorika trives bedst i veldrænet jord forbedret med kompost. Sørg for at tilføje sand eller dræningskugler til plantehullet for optimal dræning. I starten af vinteren og koldt vejr, bør du give planten rigeligt med vand for at sikre, at den går ind i vinteren med tilstrækkelig fugt.

Vandingsinstruktioner

Da nåletræer stadig tørrer ud i løbet af vinteren, er det vigtigt at fortsætte med at give dem vand. I frostperioder holder disse planter normalt på vandet i jorden, så sørg for, at de ikke tørrer ud.

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®