Plant direkte fra avleren
100 % vækstgaranti
Inden for fra 49,95 kr. derhjemme
Ikke godt, pengene tilbage garanti

Sneek's Vandport (Dickensville)

386,95 kr.
Udsolgt
SKU
A08673
  • Leveringstider 3-4 dage
  • Pengene tilbage garanti
  • Porto omkostninger fra 49,95 kr.
  • Køb nu betal senere
Få den unikke Dickensville Vandport på Plantazon.dk til din julelandsby. Oplev julemagien med belysning og batterier inkluderet.

Sneek's Vandport (Dickensville)

Denne charmerende vandport fra Dickensville-serien er inspireret af bygninger langs Elfstedentocht-ruten og vil tilføje en magisk julestemning til dit hjem. Med høj kvalitet og inkluderet belysning samt batterier, er den perfekt til at skabe en hyggelig julelandsby. Mål: 29,6 x 11,0 x 25,4 cm.

Fordele ved produktet

Skab en julelandsby med karakter med Dickensville Vandporten. Den medfølgende belysning og batterier gør det let at komme i gang og skabe hygge i dit hjem til jul. Saml hele serien for en komplet juleby!

Pris og levering

Få din egen Dickensville Vandport til en overkommelig pris hos Plantazon.dk med hurtig levering, så du kan nyde julestemningen med det samme.


  • 1 x Sneek-Waterpoort 29.6 cm
  • 2 x Batteries 2 AA
Detaljer
KategoriAndre
Antal1x
BlomsterNej
DuftendeNej
Skær blomsterNej
FrugtNej
SpiseligNej
HårdførNej
BunddækkendeNej
NaturaliseringNej
GiftigNej

Instruktioner

1. Tag sneek-vandporten ud af emballagen. 2. Indsæt 2 AA-batterier i batteribakken. 3. Placér vandporten i din julelandsby eller dekoration. 4. Tænd for belysningen for den fulde effekt. 5. Nyd den hyggelige atmosfære, den bringer til dit hjem!

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®