Plant direkte fra avleren
100 % vækstgaranti
Inden for fra 49,95 kr. derhjemme
Ikke godt, pengene tilbage garanti

Stavorens Brygge

237,95 kr.
Udsolgt
SKU
A08676
  • Leveringstider 3-4 dage
  • Pengene tilbage garanti
  • Porto omkostninger fra 49,95 kr.
  • Køb nu betal senere
Få en hyggelig julestemning med Stavorens Brygge fra Dickensville-serien. Tilføj den til din julelandsby for ekstra charme og magi!

Stavorens Brygge

Opgrader din julelandsby med den smukke Stavorens Brygge fra Dickensville-serien. Den keramiske bro er en del af en serie inspireret af bygninger langs ruten for Elfstedentocht-løbet, hvilket giver en autentisk og charmerende stemning. Med belysning og to AA-batterier får du den perfekte julestemning året rundt.

Fuldt Udstyret

Stavorens Brygge leveres med en Stavoren-løftebro på 28,9 cm og to AA-batterier, så du kan nyde det med det samme. Den er designet til at skabe en hyggelig og magisk julelandsby, der vil glæde både børn og voksne.

Perfekt Gaveidé

Gør en julelandsby-samler glad med Stavorens Brygge. Med målene 28,9 x 10 x 15,6 cm passer den perfekt ind i enhver julelandsby. Saml hele Dickensville-serien for en komplek julelandsby, der bringer glæde året rundt.

Lav Pris og Hurtig Levering

Investér i julehygge til en lav pris med Stavorens Brygge. Bestil den i dag på Plantazon.dk og få hurtig levering til din dør, så du kan komme i julestemning hurtigt.


  • 1 x Stavoren-Ophaalbrug 28.9 cm
  • 2 x Batteries 2 AA
Detaljer
KategoriAndre
Antal1x
BlomsterNej
DuftendeNej
Skær blomsterNej
FrugtNej
SpiseligNej
HårdførNej
BunddækkendeNej
NaturaliseringNej
GiftigNej

Opbygning

1. Tag forsigtigt Stavorens Brygge og Stavoren-løftebroen ud af emballagen. 2. Sæt broen på det ønskede sted i din julelandsby. 3. Indsæt de to AA-batterier i broens belysning. 4. Tænd belysningen og nyd den hyggelige julestemning.

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®