Plant direkte fra avleren
100 % vækstgaranti
Inden for fra 49,95 kr. derhjemme
Ikke godt, pengene tilbage garanti

Vægt af Leeuwarden

297,95 kr.
Udsolgt
SKU
A08665
  • Leveringstider 3-4 dage
  • Pengene tilbage garanti
  • Porto omkostninger fra 49,95 kr.
  • Køb nu betal senere
Skab den perfekte julelandsby med Plantazon Vægt af Leeuwarden, en smuk keramisk bygning med belysning. Ideel som gave til juleentusiaster!

Vægt af Leeuwarden

"Waag van Leeuwarden" er en af husene fra den unikke Dickensville-serie, der er baseret på bygninger langs ruten for Eleven Byers Tur. Dickensville-kollektionen består af højkvalitets keramiske huse og leveres inklusive belysning og batterier for en stemningsfuld jul. Saml hele serien for en komplet julelandsby og års glæde. Perfekt som gave til en julelandsby-samler. Målene er: 16 x 13,8 x 20,6 cm.

Fordele ved Vægt af Leeuwarden

Plantazon's Vægt af Leeuwarden tilføjer en magisk stemning til din julelandsby. Med belysning og batterier inkluderet er den nem at sætte op og vil bringe glæde i flere år fremover.

Lav Pris og Hurtig Levering

Køb din Plantazon Vægt af Leeuwarden på Plantazon.dk til en overkommelig pris og nyd hurtig levering lige til din dør. Gør din jul ekstra speciel med denne smukke keramiske bygning.


  • 1 x Leeuwarden-De Waag 20.6 cm
  • 2 x Batteries 2 AA
Detaljer
KategoriAndre
Antal1x
BlomsterNej
DuftendeNej
Skær blomsterNej
FrugtNej
SpiseligNej
HårdførNej
BunddækkendeNej
NaturaliseringNej
GiftigNej

Instruktioner til Samling

1. Tag Vægt af Leeuwarden ud af emballagen. 2. Indsæt de medfølgende batterier i belysningen. 3. Placer bygningen på det ønskede sted i din julelandsby. 4. Tænd for lyset og nyd den magiske stemning. 5. Gentag processen med andre Dickensville-huse for en komplet julelandsby.

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®