Plant direkte fra avleren
100 % vækstgaranti
Inden for fra 49,95 kr. derhjemme
Ikke godt, pengene tilbage garanti

Amerikansk Kornel

Cornus florida Barton's White
Potteplante
Ø 9cm
Højde ved levering inkl. potte 20-30 cm
88,95 kr.
Udsolgt
SKU
A01491
  • Køb 2 for 80,06 kr. pr styk og spar 10%
  • Køb 3 for 75,61 kr. pr styk og spar 15%
  • Leveringstider 3-4 dage
  • Pengene tilbage garanti
  • Porto omkostninger fra 49,95 kr.
  • Køb nu betal senere
Forkæl din have med den attraktive Amerikanske Kornel (Cornus Florida) fra Plantazon. Smukke hvide blomster og røde bær tiltrækker fugle.

Amerikansk Kornel (Cornus Florida)

Cornus Florida Bartons Wit (blomsterkornoelje), synonym for Benthamidia Florida, er en meget attraktiv busk dyrket for sit markante udseende af hvide blomster om sen forår og tidlig sommer. Denne hårdføre langsomt voksende variant vil vokse til en højde på 6 meter, men kan også holdes lille. Bladene er let båret og mørkegrønne med skarpe gule markeringer. Om efteråret bliver bladene lavendel, røde og skarlagen, og Amerikansk Kornel producerer lyse røde jordbær-lignende frugter.

Fordele ved Amerikansk Kornel

Amerikansk Kornel er ideel til haveejerne, der ønsker en smuk og dekorativ busk med hvide blomster og røde bær. Planten trives i fugtig, veldrænet jord og delvis skygge, og den er vinterhårdfør, hvilket gør den let at vedligeholde i de danske forhold. Denne krukkeplante er perfekt til både sol og halvskygge, og dens hvide blomster tiltrækker insekter og fugle til haven. Med en højde på 20-30 cm er den ideel til havebeplantning og vil skabe et smukt og naturligt miljø.

Bestil din Amerikanske Kornel (Cornus Florida) hos Plantazon i dag og nyd godt af vores lave priser, hurtig levering direkte fra avlerne og vores vækstgaranti.


  • 1 x Cornus florida Barton's White
Detaljer
Botanisk navnCornus florida Barton's White
KategoriCornus
Gelevered somPlante og gryde
Antal1x
BlomsterJa
BlomstringstidForår
DuftendeNej
Skær blomsterNej
BlomsterfarveWhite
FrugtNej
SpiseligNej
BeliggenhedSol og skygge
HårdførJa
BunddækkendeNej
NaturaliseringNej
Planteafstand150cm
JordtypeGodt drænet jord
Fuldvoksen højde3 m - 4 m
Moden bredde150cm - 200cm
GiftigNej
PotteØ 9cm
Størrelse20-30cm

Sådan plantes Amerikansk Kornel (Cornus Florida)

Hent Amerikansk Kornel ud af potten og løsn rodklumpen lidt, så rødderne kan vokse udad og ikke forblive i form af plantepotten. Dette vil gøre det lettere for den at absorbere vand i tørkeperioder. Hvis du lader rodklumpen stå i en spand med vand i 10-12 timer inden plantning, vil det give planten en fordel. Når du har besluttet, hvor du vil plante planten, graver du et hul, der er dybt nok til at rumme hele klumpen fra Amerikansk Kornel.

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®