Plant direkte fra avleren
100 % vækstgaranti
Inden for fra 49,95 kr. derhjemme
Ikke godt, pengene tilbage garanti

Ficus

Ficusplanter er en af de mest populære planter, der egner sig til dyrkning som prydstueplante. Vi har mange typer og størrelser til rådighed, der fungerer godt i store rum, såsom ficus lyrata og selvfølgelig de indendørs ficustræer. Det er nemt at dyrke Ficus indendørs, sørg for, at jorden altid er let fugtig, og placer planten et sted med meget indirekte lys. De kan ikke lide våde rødder, så tjek altid toppen af jorden først.

Filtrer
Vis som Liste Gitter

41 varer

Stigende orden
Vis som Liste Gitter

41 varer

Stigende orden

Hvad der almindeligvis omtales som en ficus er en grædende fig

Det er et medlem af Ficus-slægten af planter, som også inkluderer gummitræer og figefrugttræer. Når det kommer til ficus stueplanter, henviser de fleste til en grædende figen (Ficus benjamina) som en ficus.

Ficusplanter bruges primært som et husplante eller i kommercielle lokaler som kontorplanter, men ficusplanter kan være lidt kræsen. De fleste ficusplanter har en lys indirekte position.

Et stærkt, direkte lys kan resultere i svidning af bladene og tab af blade. Ficus træer tåler heller ikke lave temperaturer eller træk. Kolde træk fra vinduer eller døre vil skade dem og i sidste ende dræbe dem.

Ficus er sammen med dracena et meget populært stueplante. Orkideen er også en yndlingsplante for mange.

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®