Plant direkte fra avleren
100 % vækstgaranti
Inden for fra 49,95 kr. derhjemme
Ikke godt, pengene tilbage garanti

Blomsterpæresorter

Vælg dine foretrukne blomsterløg blandt en af de mange blomsterløgsorter, vi har på lager til dig

Filtrer
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Blomsterløg er så nemme at dyrke

De er meget givende; producerer nogle af de største, lyseste blomster og kræver mindst mulig indsats. Forårblomstrende løg kan få stor opmærksomhed fra forbipasserende, men der er mange blomsterløg, der også blomstrer om sommeren og langt ud i efteråret.

Blomstrende løg kan være enårige, toårige eller stauder, som vil producere en bred vifte af blomster og blade. Uanset om du er en erfaren gartner eller bare planlægger din allerførste blomsterbed, skal løg være en grundlæggende del af dine planer.

Løg fungerer smukt i blomsterbed eller beholdere og kan supplere andre planter eller afgive en fantastisk erklæring, når de er samlet. Vi har alt fra tulipaner og påskeliljer til asiatiske liljer og fra høje statelige Gladiolus til stærkt duftende orientalske liljer.

Sådan plantes blomsterløg om efteråret (efterår) til forårsblomstring

Generel instruktion om plantning af blomsterløg til forårets blomstring

Plant blomsterløg mellem midten af september og december. Plant dine pærer i tide og i henhold til vejret (dit lokale område). Blomsterløg skal have rødder, før frosten fryser jorden. Rødderingen tager ca. 3-4 uger afhængigt af jordtemperaturen. I frostudsatte zoner skal du altid barkflise oven på plantningsområdet efter plantning for at hjælpe med at beskytte. For eksempel kan du bruge gamle blade, fikse bladene med noget jord ovenpå eller bruge tørvemos.

Planteblomsterløg (tommelfingerregel) 3 x pærehøjde dybt brug thios guide linje a en minimal plantedybde.

I varmere områder, hvor temperaturen om vinteren ikke går under 10 grader Celsius, skal du opbevare dine løg i køleskabet, grøntsagsrummet i op til 9 uger.

Blomsterløg har brug for en forkølelse for at bygge blomsten og aktivere vækstcyklussen. Så i varmere klimaer (USA) skal du narre naturen lidt. Det er fint at anvende en fugtig barkflis, da det holder plantepladsen fugtig og kølig.

Sådan plantes sommerpærer

Sommerblomsterplanter plantes bedst mellem slutningen af april og slutningen af maj, når jorden er opvarmet efter vinteren. Individuelle sorter blomstrer på forskellige tidspunkter, så du kan nyde farve i haven hele sæsonen.

Lav først en plan for, hvad du gerne vil have, og hvor, tag hensyn til de forskellige blomstringstider for hver sort for at sikre, at du får mange forskellige blomster, der blomstrer i din have på samme tid hele sommeren.

Sørg for, at du planter dine pærer, så snart du modtager dem, skal du kontrollere, at de er faste og sunde, usunde pærer ofte er bløde og lette.

De fleste sommerpærer kan godt lide at blive plantet et sted, hvor de får mindst 4 timers sollys, se detaljer på emballagen for at få den korrekte information pr. Sort. Plant dem i godt drænet jord. Hvis din jord har dårlig dræning, kan du forbedre dræningen ved at blande nogle bygherrer i sand eller grus, ved at plante løgene i en skråning eller ved at lave en hævet seng. Tilføjelse af godt rådnet organisk materiale hjælper også med at forbedre dræningen.

Plant dem tre gange pærerhøjden dybt og to eller tre gange bredden fra hinanden, dæk plantningsområdet med noget kompost. Plant høje løg bag på grænsen og mindre foran.

Plant Gladioli lige under overfladen, da de kan lide at have en lav plantedybde, og de kan lide så meget sol som muligt.

Begonias fordel ved at blive startet indendørs, plant dem i god kompost og hold dem varme et sted, men uden for sollys, indtil de første spirer er ca. 3-5 cm (1 "- 2") over jordens overflade, så kan du plante udendørs. De kan lide at have noget skygge og har brug for fugtig og regelmæssig fodring.

Dahlia Knolde kan startes i en stor nok planter allerede i april, transplantere dem i grænsen i midten af maj, pas på, at disse originale sydamerikanske planter får tilstrækkeligt med sollys og vand. Vælg et plantested i tråd med deres vækst. Kaktus - Semi-kaktus da Dekorative dahliaer kan vokse meget store og kan have brug for nogle sukkerrør, mens de vokser op.

Dværgdyrkningstyperne skal plantes fra midten til fronten af grænsen.

Sommerpærer er ikke vinterharde, så de skal løftes efter de første efterårs- / vinterfroste og opbevares et køligt, tørt, mørkt frostfrit sted indtil det følgende forår.

Plantning af blomsterløg i planter

Det er sjovt at plante løg i planter, du kan placere potterne i blomst hvor du vil, de giver et godt syn, de kan tages indendørs eller arrangeres i en farverig gruppe på din gårdhave. Brug ikke små planter, jeg bruger mest 17 cm og opefter til lagplantning (lasagnemetode) Jeg bruger planter - 30-40 cm brede. Plant dine pærer i en blanding af 1/3 sand med 2/3 pottekompost for god dræning. Plant dine løg halvvejs ned i planterne, og lad plads mellem planterne og pæren. Når jeg er plantet, lægger jeg potterne på med ekstra pottekompost og trykker den fast.

Større planter af lertøj placerer jeg i et beskyttet hjørne af haven og nedenunder glider jeg en plade af polystyren for at undgå at fryse ned fra bunden. Jeg dækker de store planter med og gammelt tæppe eller klud. Jeg vil bringe dem ud i fuldt dagslys inden udgangen af februar - Marts afhængigt af knoppens udvikling og din lokale situation, så kontroller i løbet af februar om væksten og ikke at glemme vanding, plantageejere bør ikke blive tørre. Vand, hvis det er nødvendigt.

Mindre planter jeg placerer i en kartonæske (banankasser fra frugtboden er perfekte, de holder og er nemme at bære) fyld kassen op med tørv, mens du lægger potterne i dem. Læg et lag tørv over hele kassen som et sidste lag af beskyttelse. Jeg gemmer æskerne væk enten i et skur eller et beskyttet hjørne af haven og dækker dem med noget halm eller et lag aviser. Start igen med at tjekke fra februar og frem for knogleudvikling og pas på tørke, de skal aldrig være tørre.

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®