Plant direkte fra avleren
100 % vækstgaranti
Inden for fra 49,95 kr. derhjemme
Ikke godt, pengene tilbage garanti

Krokus

Filtrer
Vis som Liste Gitter

19 varer

Stigende orden
Vis som Liste Gitter

19 varer

Stigende orden

Krokus er en af forårets mest elskede blomster

Crocus knolde producerer smukke seks kronblade blomster, der åbner og lukker med sollys. Hver Crocus-knolde producerer mellem en og fem blomster på smalt græslignende løv.

Krokusløg er meget hårdføre og efterlades uforstyrret, de vises igen årligt og stiger hurtigt i antal år for år. Krokusløg er velegnede til plantning i potter, grænser op til græsplæner, og nogle krokusarter kan tvinges til at blomstre tidligt indendørs. Vi har nogle af de fineste arter Crocus Chrysanthus og Crocus Vernus-knolde, der er gravet friske fra Holland.

Sådan plantes krokusblomsterløg

Sådan plantes Crocus Corms: Alle Crocus inklusive de botaniske Crocus-arter er faktisk kendt som corms, ikke bygget op af skalaer, men det er en solid madopbevaring med de nye øjne til næste sæson oven på den tørrede ydre hud. Plant dem i en dybde på 6-8 cm. Den brede bund skal presses ned i den fint løsnede jord på plantningsstedet. Opbryd jordbunden i finere jord (fjern klumper) og udskift jorden gradvist over de plantede Crocus-knolde.

Vandbrønd. Gød i det tidlige forår med organisk gødning ovenpå, når spirerne bliver visuelle. Gød igen slutningen af april med en sammensat gødning af NPK 12-10-18. Barkflis er afgørende for Crocus-knolde.

Du kan plante Crocus-knolde under træer eller i en græsplæne, løfte græsset op med en skarp spade (skære blokke ud), løsne jorden nedenunder og plante knolde. Græsset vil være en god beskyttelse om vinteren. Klip det plantede græsareal i midten af maj, og de vender tilbage igen og igen.

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®