Plant direkte fra avleren
100 % vækstgaranti
Inden for fra 49,95 kr. derhjemme
Ikke godt, pengene tilbage garanti

Anemone - Vindblomst

Acunthus-planter har været kendt som en smuk prydplante siden grækernes tid. Imponerende høje blomster, elsket af sommerfugle. Acanthus gør sig godt som en solitær plante i din have og vil vokse sig større hvert år.

Filtrer
Vis som Liste Gitter

3 varer

Stigende orden
Vis som Liste Gitter

3 varer

Stigende orden

Anemone hybridplanter leveret direkte fra opdrætteren

Vi leverer sent blomstrende anemoner jordstængler, der er egnede til dyrkning i urteagtige grænser, disse anemoner vil vokse godt under de fleste forhold.

Japanske anemoner er blandt de fineste mest efterspurgte blomstrende planter på sensommeren, der blomstrer generøst fra august til oktober med masser af blomster i hvid, lyserød eller lilla på høje fritstående grene. Vi leverer følgende japanske hybrider Anemone Honorine Jobert og Anemone Serenade begge velegnede til delvis skyggefulde haver eller grænser.

Anemone Pamina er let at dyrke og tilpasser sig de fleste forhold. Den danner hurtigt klumper, den vokser meget kompakt med semi-dobbeltblomster i en meget smuk lilla-lyserød farve med kontrasterende gule støvdragere på trådagtige oprette stængler, løvet er mørkegrønt. De blomstrer i meget lang tid og er ideelle til at skære.

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®