Plant direkte fra avleren
100 % vækstgaranti
Inden for fra 49,95 kr. derhjemme
Ikke godt, pengene tilbage garanti

Buddleja

Buddleja eller også kaldet sommerfuglebusk blomstrer meget rigt og som navnet antyder, er den populær hos sommerfugle, der formår at nå nektaren i de smalle enkelte blomster med deres lange tunge. Vi har flere typer buddleja i forskellige farver. Fra små varianter af buddleja, som også egner sig til krukker på en terrasse, til store sommerfuglebuske, der kan blive op til 3 meter høje.

Filtrer
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Buddleja busk blomstrer med spektakulære blomster i en række fine farver

Buddleia-buske bærer duftende kaskader, der er rige på nektar, så de tiltrækker mange gavnlige bestøvende insekter. Buddleiaer er nemme at vedligeholde i hver have, men de vokser bedst på et beskyttet solrigt sted. Buddleia kan blive uhyggelig. For de bedste resultater skal du trimme din Buddleia hårdt ned om efteråret, og den vil vokse igen næste sæson uden fejl.

Vi leverer Buddleia davidii sort.

Hvornår og hvordan man beskærer Buddleja

Det er bedst at beskære busken omkring slutningen af marts eller i april, hvis den ikke fryser. Buddleja-beskæringen udføres i mildt vejr. Hvis det forbliver frysende, kan du bedre udskyde jobbet. Nogle mennesker vælger at beskære sommerfuglbusken om efteråret. Dette er også muligt, men vær opmærksom på, at grenene måske ikke beskæres så dybt som om foråret, ellers kan busken lide frostskader. Desuden savner du også det smukke vinterbillede.

De nye skud af sommerfuglbusken begynder ofte at vokse om vinteren. Skal du beskære sommerfuglbusken, så kan der allerede være knapper i den. Vær ikke bange for at skære dem væk, fordi de nye skud snart løber ud igen. Skær alle grene tilbage til omkring halvtreds centimeter høje, lige over de nye skud. På grund af denne drastiske beskæring vil Buddleja komme tilbage kraftigt og også lave nye jordskud, hvilket får busken til at forynge sig selv inden for få år. Beskær også en eller to gamle, knudrede grene hvert år på tyve centimeter.

Køb i online havecenter Plantazon

Du kan købe Buddleja hurtigt og nemt på Plantazon, dit online havecenter. Vi har et stort udvalg af Buddleja at vælge imellem direkte fra børnehaven.

På alle vores Buddleja-buske får du standardgaranti for vækst og blomstring, hvis du ikke er tilfreds, får du nye planter eller dine penge tilbage. Så du kan bestille med ro i sindet. Vi har de bedste buske.

Se også på vores andre buske. Såsom den meget populære rhododendron, buxus buksbom og hortensia.

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®