Plant direkte fra avleren
100 % vækstgaranti
Inden for fra 49,95 kr. derhjemme
Ikke godt, pengene tilbage garanti

Campsis

Buddleja eller også kaldet sommerfuglebusk blomstrer meget rigt og som navnet antyder, er den populær hos sommerfugle, der formår at nå nektaren i de smalle enkelte blomster med deres lange tunge. Vi har flere typer buddleja i forskellige farver. Fra små varianter af buddleja, som også egner sig til krukker på en terrasse, til store sommerfuglebuske, der kan blive op til 3 meter høje.

Filtrer
Vis som Liste Gitter

5 varer

Stigende orden
Vis som Liste Gitter

5 varer

Stigende orden

Campsis er kraftige, løvfældende, træagtige stammebadere med flamboyante blomster, hjemmehørende i skov i Kina og Nordamerika.

Det er en slægt af blomstrende planter i familien Bignoniaceae.

De dyrkes for deres dristige trusser af orange til røde, trompetformede blomster produceret på den aktuelle sæsonens vækst fra sensommeren til efteråret, indtil frosten kommer. Selvom det er hårdt, har de brug for ly mod kolde vinde. Campsis har brug for lidt fodring, medmindre de dyrkes i meget dårlige jordarter eller i containere. Det tager to eller tre år at etablere en stærk træagtig ramme af grene, før planter begynder at blomstre.

Knoppedråber kan forekomme på grund af lave temperaturer eller tørhed ved rødderne, men bortset fra at Campsis er relativt problemfri, men kan påvirkes af et par skadedyr og sygdomme. Trompetvinets styrke bør ikke undervurderes. Om sommeren lægger det mange tendrils ud, der griber ind på enhver tilgængelig overflade. C

ampsis har brug for en stærk støtte og plads til at vokse, selvom det ifølge nogle gartnere kan være invasivt. Med tilstrækkelig pleje og beskæring kan trompet vinstokke holdes under kontrol. Hård beskæring hindrer vækst og tilskynder til blomstring.

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®