Plant direkte fra avleren
100 % vækstgaranti
Inden for fra 49,95 kr. derhjemme
Ikke godt, pengene tilbage garanti

Brugmansia - Engletrompet

Intet er smukkere end en azaleabusk i forårsblomstring. Disse letplejende buske kommer i mange varianter og blomsterfarver. Det er svært at finde en, der ikke opfylder dine behov. Azaleaen har spektakulære blomster fra forår til forsommer, og nogle sorter er nogle gange duftende. Azaleabusken ligner rhododendronen, men bliver normalt lidt mindre. Azaleaer kan dyrkes i enhver have og tilføjer øjeblikkeligt interesse og farve til kedelige områder. Dyrkning og pleje af disse buske er let.

Filtrer
Vis som Liste Gitter

6 varer

Stigende orden
Vis som Liste Gitter

6 varer

Stigende orden

Brugmansia er almindeligt kendt som engles trompet

Stort sortiment af Brugmansia Plants, 100% garanteret, hurtig levering!

Brugmansia er hjemmehørende i Sydamerika og Mellemamerika, hvor de kan ses vokse som små træer i naturen. Fantastiske Brugmansia planter producerer meget dramatiske, super store trompetformede blomster, der er sødt duftende.

Brugmansia planter er ideelle til store terrassekar. Når fodret og vandet godt, vil Brugmansia opretholde et væld af meget elegant formede farverige blomster og blade hele sommeren.

Disse Angel's Trumpet er ømme og er derfor ikke hårdføre, så tag indendørs om vinteren.

Hvordan man tager sig af My Brugmansia

Plant dem i en stor planter i god pottekompost, og tilsæt groft sand til dræning, placer planterne i en stor underkop, hvor du kan tilføje op til 3-4 cm vand dagligt om sommeren. Bedste er regnvand. Brugmansia bør aldrig tørre ud, de er rigtige vandforbrugere.

Når planten er afgjort, gødes med organisk gødning oven på jorden. Anbring planten i fuldt sollys på et varmt sted i din have eller terrasse. Gød hver 4. uge med en sammensat gødning eller brug vores gødningstabletter med langsom frigivelse, ca. en tablet pr. 2 liter potteindhold (generelt vil jeg sige placer 4-6 tabletter)

Planten vil vokse hurtigt til en fair størrelse plante, trimme om nødvendigt, der dannes blomsterknopper i juli-august, planten blomstrer til langt ud på efteråret. Om vinteren skal du opbevare din plante i et frostfrit område, som du ville gøre med Fuchsia-planter. Genplant i begyndelsen af april, placer planten udenfor i slutningen af april, og giv om nødvendigt natfrostbeskyttelse. Brug et dekorativt plantekar, da planten og karret vil skabe en fryd for øjet i din have

Nogle gange bliver Brugmansia-blade gule og falder regelmæssigt. De er meget grådige planter, så fodre dem godt som beskrevet ovenfor. Du skal også kontrollere for røde edderkoppemider, dette kan være en årsag til bladgulning. De er meget vanskelige at få øje på, de ligner peberstøv på undersiden af bladene. Sprøjt bladene med en fin spray af vand og se efter meget fine edderkoppespind på enderne af grenene, hvis inficeret kan du få et insekticid til mider og sprøjte dem i overensstemmelse hermed

De har brug for masser af vanding, men de kan ikke lide, at deres rødder står i vand.

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®