Plant direkte fra avleren
100 % vækstgaranti
Inden for fra 49,95 kr. derhjemme
Ikke godt, pengene tilbage garanti

Passionsblomst

Filtrer
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Perfekt til indendørs og udendørs skønhed

Plant Passiflora eller Passion blomster i store potter på 30 cm eller på et varmt sted mod en pergola eller trellis. De har brug for en varm sydside af huset. Plant dem i så god blanding af ler-sand og kompost (1/3 af hver) Giv dagligt vand, hjælp skuddene til at blive fastgjort til trellis, befrugt nogensinde to uger med en opløselig plantegødning mellem maj og august.

Planten tildeler dig hundreder af spektakulære blomster. Tag planten indendørs om vinteren, og hold planten ved 16-18 grader. Denne plante vil kun begynde at vokse i sæsonen, når natttemperaturen er over 10 grader.

Voksende Passiflora

Passiflora-sorter kan dyrkes ganske vellykket i vores klima, især Caerulea-sorten (blå) og den hvide Constance Elliott-sort, som er rimeligt hård. Plant alle sorter mod en varm mur (sydvendt) med espalier eller pergola. Plant dem i et rummeligt plantehul og spred rødderne. Fyld hullet op med pottekompost og top Jord og vand godt.

Vejled de første skud langs trellis og fastgør dem. De kan blomstre med hundreder af dejlige blomster, befrugte planten tidligt på foråret med noget organisk gødning. I løbet af efteråret vil folagen dø, beskytte bunden af planten mod frost med et bundt halm. Om foråret vil planten hurtigt vokse igen fra bunden og opad.

Generelt er de blå og hvide sorter de hårdeste, andre sorter kan dyrkes med succes i store beholdere, der skal opbevares i et skur om vinteren eller i frostperioder.

Sorten passiflora Edulis har spektakulære blomster og spiselig frugt, frugterne er store og meget velsmagende.

Passiflora dyrket i containere

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®