Plant direkte fra avleren
100 % vækstgaranti
Inden for fra 49,95 kr. derhjemme
Ikke godt, pengene tilbage garanti

Bonsai-gødning

Alle gødningsartikler, der er nødvendige for at vedligeholde din bonsai. Pas godt på dit bonsai-træ og brug bonsai-gødning.

Filtrer
Vis som Liste Gitter

4 varer

Stigende orden
Vis som Liste Gitter

4 varer

Stigende orden

Regelmæssig fodring i vækstsæsonen er afgørende for, at din Bonsai kan trives

Vores bonsai-gødning tilbyder en perfekt balance mellem vigtige næringsstoffer og sporstoffer for at holde din bonsai sund.

Bonsai Gødning for en perfekt balance!

For at tilskynde din Bonsai til at blomstre, har den brug for en gødning med et højt indhold af kalium (K), og for ældre træer skal du bruge et lidt lavere kvælstofindhold (N) eller reducere mængden af påført gødning.

Kvælstof (N) bruges primært af planter til bladvækst, fosfor i form af fosfater (P2O5) bruges primært af planter til rodvækst, kalium i form af potash (K20) til blomster- og frugtproduktion.

Sådan fodres dit Bonsai-træ

For at et bonsai-træ skal vokse stærkt, skal jorden have sit ernæringsindhold gentagne gange genopfyldt. Det mest alvorlige tab vedrører 3 elementer; nitrogen, fosfor og kalium. For at forsyne din bonsai med en kontinuerlig forsyning af essentielle næringsstoffer fra planter er det nødvendigt at påføre bonsai-gødning regelmæssigt i den aktive vækstsæson. Gødning skal påføres bonsai hver anden uge eller som angivet på emballagen. Følg altid instruktionerne beskrevet på gødningsemballagen. Træer, der er sovende, unge eller syge, bør ikke fodres:

Årsagen til kun at fodre bonsais i den aktive vækstsæson er, at gødningen / saltene opbygges i komposten. Foder ikke træer, der heller ikke vokser for godt, det er usandsynligt, at fodring af et sygt træ tilskynder det til at vokse og sandsynligvis vil gøre mere skade end godt. Nyplanterede træer bør ikke fodres i mindst seks uger for at undgå at brænde nye rødder. Det er altid bedre at underfeede end at overfeede. Gød altid på fugtig jord. Når du køber en gødning, skal du kigge efter NPK-klassificeringen på emballagen. Den første figur henviser til procentdelen af kvælstof (N), den anden til procentdelen af fosfater (P2O5) og den tredje til procentdelen af kaliumchlorid (K20). Når du køber gødning til bonsai, skal du sørge for, at alle tre elementer er afbalancerede og er opført som lige (for eksempel 10:10:10). Se også vores opløselige gødning

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®