Plant direkte fra avleren
100 % vækstgaranti
Inden for fra 49,95 kr. derhjemme
Ikke godt, pengene tilbage garanti

Populær bonsai

Vores bedst sælgende bonsai træer. Disse populære bonsais er umiddelbart tilgængelige med 100% vækst- og blomstringsgaranti. Med en simpel pleje kan du nyde din bonsai i årtier.

Filtrer
Vis som Liste Gitter

9 varer

Faldende orden
Vis som Liste Gitter

9 varer

Faldende orden

Ligesom andre planter er der nogle, der er mere populære end andre

Enebærbonsai har fleksible grene, hvilket gør det let at forme og beskære for begyndere og bonsai-entusiaster, der gør det til langt den mest populære bonsai at dyrke og vedligeholde.

For det andet er den særprægede kinesiske alm bonsai, som er en stærk, holdbar, og hvis du er ny inden for kunsten at bonsai, er det ret tilgivende, når du glemmer at vand eller beskære. Det kan dyrkes indendørs eller udendørs, hvilket gør det til et populært valg til bonsai.

For det tredje er ficus bonsai, der har en tyk bagagerum, bredere blade og rødder, der tilpasser sig godt til mange omgivelser. Denne bonsai er populær til indendørs dyrkning og fantastisk til beskæring.

Det japanske ahorn bonsai træ er bedst kendt for at være løvfældende, hvilket gør det ikke så populært, selvom de har en unik bladform og bemærkelsesværdige sæsonændringer.

Cypress bonsai træer kan også være populære på grund af deres tropiske udseende. De har dybgrønt løv med en blanding af grene, hvilket igen gør det til den perfekte bonsai til trimning og vedligeholdelse.

Satsuki Azaleas bonsai træer er populære bonsai træer på grund af de smukke blomster, der produceres mindst to gange om året, hvilket gør den velegnet som en gave til kvinder.

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®