Plant direkte fra avleren
100 % vækstgaranti
Inden for fra 49,95 kr. derhjemme
Ikke godt, pengene tilbage garanti

Hække

Der er ikke noget bedre end en smuk hæk i haven, for hække bringer struktur og privatliv til haven. Vælg en stedsegrøn hæk til vinteren eller en munter blomstrende hæk til sommeren. Vælg mellem vores brede udvalg af unge hækplanter for en prisbillig hæk! Du får 100 % vækstgaranti på vores hækplanter.

Filtrer

Stort sortiment af billige havehække

Skab privatliv i din have med nogen af vores billige haveafdækningsplanter.

Vi leverer både stedsegrønne og løvfældende hække friske fra vores planteskole

Acers, Ligustrum, Taxus, Red Robin, Buxus, Cypress, Carpinus og mange flere. Hække er både dekorative og funktionelle, de giver husly mod elementerne, de definerer grænser og viser grimme udsigter.

Hvorfor sætte et hegn op, når du kan plante en naturlig hækskærm med nogen af vores mange hækplanter, der belønner dig med farve, blomster, bær og dyreliv.

Nogle af vores hække vokser hurtigt for hurtigt privatliv, såsom Lawsoniana hækplanter og Privet hækplanter, andre vokser langsommere som Berberis hækplanter eller Buxus hækplanter (buksbom), men derfor lettere at vedligeholde.

Trimning af din hæk

Beskæring af dine hække i september eller i den aktive vækstsæson vil forbedre og fremme dem. Brug af saks er en billig mulighed for at trimme. Det er bedst at altid holde midtaksen olieret; sørg for, at knivene altid er rene. Brug de mindre saks til at trimme sådanne hække som topiær, da de er lettere at skære og skulpturere i din ønskede form. Form hæk, så den er bredere i bunden, så sollyset når alle bladene. For lange hække som berberis er det bedre at investere i en elektrisk trimmer, men pas på ikke at beskadige kablet. Placer det over din skulder, mens du arbejder.

Stort udvalg af planter online

At købe planter online er sikkert og nemt hos Plantazon. Online havecenter for munter have sjov. Nem bestilling af alle planter og hurtig levering. Betal let og ikke gode penge tilbage. Stort udvalg af premium lager i huset at vælge imellem.

Med alle vores planter får du vokse og blomstre forsikring, hvis du ikke er tilfreds får du nye eller dine penge tilbage. Du kan bestille uden bekymring. Vi har den bedste kvalitet. Du kan også befrugte dine planter med ekstra lækker plantemad.

Andre populære planter, du måske kan lide, er Bonsai-træer og blomsterløg. Se også vores have Stauder og buske.
Vi har også et stort udvalg af kageplanter for en vidunderlig grøn stemning i dit interiør.

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®