Plant direkte fra avleren
100 % vækstgaranti
Inden for fra 49,95 kr. derhjemme
Ikke godt, pengene tilbage garanti

Grænsehække

Filtrer
Vis som Liste Gitter

3 varer

Stigende orden
Vis som Liste Gitter

3 varer

Stigende orden

Buxus sempervirens - almindelig buksbom er den klassiske formelle bokshæk

Grænsesikringen giver dig mulighed for at opdele din have og oprette nye og definerede områder. Det er en fantastisk metode til at adskille dine stier og senge. Disse hække er normalt lavet med stedsegrønne planter, så de giver dig interesse året rundt.

En formel hæk vil kræve masser af klipning og vedligeholdelse af fine linjer, så hvis du er klar til opgaven, skal du vælge noget som Buxus (box) eller Taxus (taxus). En uformel hæk kræver lejlighedsvis klipning og beskæring, så de passer til den ikke så erfarne have, hvor du kan nyde beskæringen en solrig eftermiddag.

For en uformel hæk kan du vælge vores blomstrende hæk samling eller buske som Viburnums. Buxus sempervirens (Buxaceae) er den klassiske formelle bokshæk. Fordelene ved en kassehæk eller -kant er, at den har brug for meget lidt vand, den kræver kun et eller to afskæringer pr. År. Det er næsten uforgængeligt, og det vokser i næsten enhver jordtype bortset fra en meget tung eller dårligt drænet jord i fuld sol eller dyb skygge, så det er det perfekte valg til en lav kant, der dels er i fuld sol og dels i dyb skygge.

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®