Plant direkte fra avleren
100 % vækstgaranti
Inden for fra 49,95 kr. derhjemme
Ikke godt, pengene tilbage garanti

Weigel

Filtrer
Vis som Liste Gitter

10 varer

Stigende orden
Vis som Liste Gitter

10 varer

Stigende orden

Weigela er en hurtigt voksende løvfældende busk med lav vedligeholdelse

Weigela-buske er hjemmehørende i Asien. Weigela er en hård og hård, løvfældende busk med yndefulde buede grene og levende blomster.

Weigela vil trives, når den plantes i fuld solposition, den tåler også lys skygge, men blomstringen vil ikke være så rigelig. Weigela har få skadedyr at konkurrere med og er en busk med lav vedligeholdelse. Beskæring er nødvendig for at rydde op i urene og gamle grene eller for at forynge den.

Sådan plejer du Weigela

Weigela er langlivede løvfældende buske. Plant det i sol eller delvis skygge fra efterår til forår, og du vil blive belønnet med masser af blomster i juni-juli, en solrig placering vil resultere i flere blomster. Blomsterne vises på de sidste års vækst.

Plant i en veldrænet frugtbar jord, der ikke tørrer ud. Det vil vokse til en højde på 2 m (6 fod) og skal være anbragt med en afstand på ca. 1 m (3 fod) fra hinanden. Påfør mulch og fodre regelmæssigt om foråret. Efter blomstring skære skud med falmede blomster for at bevare sin form. Tilsæt en topdressing af kompost eller gødning over rodområdet om efteråret.

Køb Weigela i online haven center Plantazon

Du kan købe hurtigt og nemt på Plantazon, dit online havecenter. Vi har et stort udvalg af Weigela at vælge imellem direkte fra børnehaven.

På alle vores buske får du standardgaranti for vækst og blomstring, hvis du ikke er tilfreds, får du nye planter eller dine penge tilbage. Så du kan bestille med ro i sindet. Vi har de bedste buske.

Se også på vores andre buske. Såsom den meget populære clematis, hibiscus og hortensia.

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®