Plant direkte fra avleren
100 % vækstgaranti
Inden for fra 49,95 kr. derhjemme
Ikke godt, pengene tilbage garanti

Andre blomsterløg

Filtrer
Vis som Liste Gitter

22 varer

Stigende orden
Vis som Liste Gitter

22 varer

Stigende orden

Tulipanblomsterløg er blevet dyrket i Holland siden det 17. århundrede

Den ubarmhjertige pleje og krydsning mellem arter har givet os det enorme udvalg af smukke tulipaner, vi har i dag. Det hele begyndte med en enkelt dværgtulipan fra bjergene i Kasakhstan, bragt via Tyrkiet til den botaniske have ved universitetet i Leiden i Holland, efter et indbrud i haverne spredte disse tulipanløg over hele landet.

På et tidspunkt kostede en enkelt tulipanpære lige så meget som et hus i Amsterdam. Siden da er mange forskellige sorter af tulipanløg blevet dyrket i Holland, og vi har et stort udvalg af forskellige typer, der opfylder alle dine behov.

Vi leverer vores tulipanblomsterløg direkte fra hollandske marker, vores tulipanpærer er af fremragende kvalitet, fordi de leveres til dig frisk gravet fra markerne, de er ikke blevet opbevaret i butikker og skure.

Vælg dine favoritter fra vores brede sortiment af tulipanpærer.

Sådan plantes tulipanblomsterløg

Plant tulipaner, når du har lavet en plan eller et farveskema for, hvad der skal blomstre, og overvej den mulige højde af sorten Tulipan (højere bagpå kortere foran). Vælg et par forskellige sorter for en række blomster fra marts til maj. Plant dem i store grupper for at få de bedste resultater.

Tulipaner vokser bedst, når de plantes i frugtbar, godt drænet, jord solrig, de skal beskyttes mod stærk vind. De skal plantes fra oktober til december.

Brug en fast plantebræt til at løsne jorden og skabe f.eks. Cirkulære plantesenge (for 20 tulipaner en 40 cm bred cirkel), tag jorden ud til en dybde på ca. 3 gange pærens dybdehøjde, plant tulipanerne i cirkel altid med den mindste del opad. Skub pærerne fast i den løse jord, og sørg for ikke at efterlade luftlommer. Dæk sengen med den fjernede matjord og til sidst med et lag barkflis.

I koldere områder beskytter et lag barkflis dem mod frostskader. I varmere klimaer hjælper et lag barkflis med at opretholde et optimalt fugtniveau. Barkfladen kan enten være strimlet bark, kompost eller halm.

Når tulipanerne er færdige med at blomstre, modstå fristelsen til at fjerne det grimme løv, da dette gulfarvede løv vil give pæren mad og energi til næste år.

Bortset fra de naturlige pærer er det bedst at grave dine pærer op, efter at deres løv er død (ca. 6 uger efter blomstring). Hvis du ikke gør det, vil nogle dukke op igen næste år, men med mindre og mindre blomster.

Når du har gravet dine pærer op, skal de få lov til at tørre ud, inden de pakkes ind i avisen og opbevares et køligt, tørt, mørkt sted indtil det efterfølgende efterår.

Se på vores specielle sorter som Viridiflora, frynsede Fosteriana tulipaner

Vi leverer vores tulipanblomsterløg direkte fra markerne for den bedste kvalitet uden forstyrrelser og forsinkelser forårsaget af opbevaring i butikker og skure. Se vores brede sortiment, vi tilbyder fra papegøje tulipaner til arter tulipaner i en bred vifte af sorter.

Darwin hybrid tulipaner er en krydsning mellem Darwin og Fosteriana tulipaner

De har store blomster i dejlige farvetoner på stærke stilke. De fleste Darwin hybrid tulipaner har en let vanilje duft.

Darwin hybrid blomsterhoveder er kendt for deres firkantede bund, hvorpå kronblade buer sig i en perfekt trekantform, når de er lukket. Darwin hybrid tulipaner blomstrer på stærke stængler hovedsageligt mellem midten til slutningen af april.

Dobbelt tidlige tulipaner blomstrer fra midten af april lige efter enkelt tidlige blomstrende tulipaner

Dobbelt tidligt blomstrende tulipanblomsterløg går langt tilbage i tulipanhistorien, nogle af de gamle sorter som William of Orange og Murillo er stadig til salg i dag. Dobbelt tidlige tulipaner producerer store, dobbelte blomsterhoveder undertiden så meget som 10 cm brede på ganske korte stilke, så de kan overleve dårligt vejr. De bløde farvetoner af dobbeltblomstrende tulipaner blandes meget godt med blå druehyacinter, hvilket skaber tæpper af farve. Dobbelt tidlige blomstrende tulipaner er gode til masseplantning i store blomsterbed, og de klarer sig godt i containere.

Dobbelt sent, disse Paeony eller dobbeltblomstrende tulipaner er ikke så almindelige, men af stor skønhed i din have

De enorme blomsterhoveder dominerer din sene april - maj grænse. Nogle sorter når en gang i fuld blomst kan nå størrelsen på en tallerken!

Enkelt sene tulipaner er blandt favoritterne hos mange gartnere og blomsterhandlere

De blomstrer med ægformede blomster i dejlige farvetoner. De store blomster fødes på høje stærke stængler; de bygger en bro mellem forårets farveeksplosion og majblomstrende planter i din grænse. De kan varmt anbefales og vil skabe et fokuspunkt i slutningen af april - begyndelsen af maj grænser. Fungerer godt, når du planter dem med Darwin Tulips

Triumf Tulipaner er en krydsning mellem enkelte tidlige tulipaner og sene blomstrende tulipaner

De betragtes som den vigtigste gruppe tulipaner i kulturen. Rækken af farver og former er enorm; blomsterne er født på stærke stilke og er velegnede til haven. Triumph tulipaner blomster fra midten af april og frem til slutningen af måneden, for en kontinuerlig blomstrende plante Triumph, Darwin hybrider, enkle sene og lilje blomstrende tulipaner til en løbende kaskade af blomster fra midten af april langt ud i maj

Fosteriana tulipaner et rigtigt must for hver forårshave

Fosteriana tulipaner spiller en stor rolle i den moderne tulipaneavl. De er forældre til de meget berømte Darwin hybrid tulipaner. Fosteriana Tulip Flower Bulb producerer store, elegant formede blomsterhoveder; de blomstrer med stærke, dominerende farver og er mildt duftende. De enorme blomsterhoveder, når de er åbne helt, har størrelsen af en tallerken.

Frynsede eller Icicle Tulipaner er et elegant element i den sene forårshave

Kanten af disse tulipanblade er forårsaget af en mutation i naturen. Opdrættere har plukket dette op, og nu har vi en lang række dejlige frynsede tulipanblomsterløg. De fremstiller store kanttulipaner, for det meste på mellemstore til højere stilke (40 - 60 cm) og kommer i en bred vifte af farver. For Ahs og Oh'er i din have næste forår, plant dem bare, succes garanteret! De blomstrer medio april til slutningen af april

Kaufmanniana tulipaner er gode til at farve din tidlige forårsgrænse

De producerer ofte bi-farvede tulipaner blomstrer med stærke farver, hvilket forbedrer dine forårskanter. Også plantet i potter og kar, de vil gøre det godt. Plant dem på et sådant sted, at de kan forblive der, da de også blomstrer igen næste sæson. De behøver ikke løft og spreder sig gennem årene

Liljeblomstrende tulipaner er meget usædvanlige og meget elegante.

De fint formede blomster blomstrer i dejlige farver fra tofarvede toner til bløde pastelfarver. Blomsterne fødes på mellemstore til høje stærke stængler; de blomstrer fra midten af april og frem til næsten slutningen af tulipansæsonen. Det er en meget givende tulipanstamme til en anden grænse.

Papegøje tulipaner er blandt de ældste tulipan typer i kultur siden det 17. århundrede.

De stammer fra spontane mutationer, for eksempel Triumph Tulips og Darwin Tulips. De dybe snitblomster blomstrer i flotte farver ofte med et grønt skær på de ydre kronblade. Se for eksempel til Tulip Green Wave eller Rococo, de er bare fantastiske. Plant dem på et beskyttet sted, da blomsterne bliver meget store, muligvis ønsket støtte.

Viridiflora tulipaner klarer sig godt, når de plantes med stedmoderblomster, det giver en dejlig accent til din grænse

Denne fine tulipanstamme til midten til senblomstrende grænse har en unik kombination af farver, for eksempel hvid rødblå og en grøn flamme over kronblade. De skiller sig ud i form af blomsten, deres robusthed (stærke stilke) og ren skønhed.

Art tulipaner er ægte haveperler

De går langt tilbage til de originale tulipaner, der blev fundet af opdagelsesrejsende i ørkenen i Turkmenistan og Kasakhstan-bjergene, fødestedet for vores moderne tulipaner. Se hvad vi har brød fra den oprindelige art til den moderne tulipan. Få dette stykke historie i din egen have, og nyd den rene skønhed af disse fine næsten vilde tulipaner.

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®