Plant direkte fra avleren
100 % vækstgaranti
Inden for fra 49,95 kr. derhjemme
Ikke godt, pengene tilbage garanti

Pæretræer

Filtrer
Vis som Liste Gitter

8 varer

Stigende orden
Vis som Liste Gitter

8 varer

Stigende orden

Vi tilbyder vores lækre smagende pæretræer til overkommelige priser

Hver af vores pæretræer er blevet inspiceret under vækst og under løftning inden afsendelse. Få de bedste træer direkte fra producenten, alle træer er 100% garanterede. Pære Doyenne Du Comice er en sort, der dyrker dværg, der producerer store saftige dessertpærer.

Pear Doyenne Du Comice er ideel til på en gårdhave eller som et fritstående træ i en lille have, dette lille træ har brug for et solrigt, beskyttet sted og godt drænet jord. Pear Doyenne Du Comice blomstrer om foråret og producerer frugt sensommeren, pærerne skal plukkes i oktober og opbevares, indtil de er bløde nok til at spise.

Konference pærer stammer fra England; Konferencepærer er en af de mest dyrkede sorter i Europa. I de senere år er konferencepærens kvalitet blevet raffineret og har fået den sin position som Europas nummer et pære. Konferencepærer har en fremragende rig smag og opbevarer meget godt, hvis de opbevares ved den korrekte temperatur. Konferencepærer kan opbevares i op til 10 måneder.

Køb sikkert på online havecenter Plantazon

Du kan købe dine planter hurtigt og nemt på Plantazon, dit online havecenter. Betal dine frugtplanter let og ikke gode penge tilbage. Vi har et stort udvalg af planter i vores online havecenter at vælge imellem.

På alle vores frugtplanter får du standardvækstgaranti. Hvis du ikke er tilfreds, får du nye planter eller dine penge tilbage. Så du kan bestille med ro i sindet. Vi har de bedste kvalitetsfrugtproducerende planter.

Vi har populære frugtplanter som æbletræer, lækre jordbær og bær. Du kan muligvis også lide vores buske og stueplanter.

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®