Plant direkte fra avleren
100 % vækstgaranti
Inden for fra 49,95 kr. derhjemme
Ikke godt, pengene tilbage garanti

Camassia

Anemoneløg er hårdføre og vil dukke op igen hvert år i større klumper, hvilket til sidst skaber et tæppe af blomster

Filtrer
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Calla Lilies også kendt som Zantedeschias - vokser fra jordstængler

Calla liljeblomster har to dele, der vikles omkring kronbladlignende blade kaldet en spathe med en pigge lavet af små blomster kaldet en spadix. Calla Lilies producerer store arkitektoniske blomster på lodrette sværdlignende blade.

Blomstrer i slutningen af foråret eller forsommeren på høje stængler, Calla lilje blomster dyrkes som prydplanter i haven og til deres brug som afskårne blomster. Disse smukke Calla liljer trives i fugtig, men godt drænet jord og sol eller delvis skygge.

Vi leverer store Zantedeschia Calla jordstængler for de bedste resultater, de er perfekte planter på dammen og giver et slående indtryk i enhver have!

Sådan dyrkes Zantedeschia i potter

Fyld din gryde med mindst 17 cm bred til 2/3 fuld af godt drænet plantningsjord (bland 2/3 plantningskompost med 1/3 sand for god dræning), og læg jordstænglen med den spidse voksende spids opad oven på blandingen. Dæk jordstænglen med den resterende jord. Vand godt efter plantning, og hold jorden jævnt fugtig.

Potte Calla liljer eller Zantedeschia skal placeres et varmt solrigt sted indendørs. Når skuddene er materialiseret, kan de placeres udenfor på en solrig til halvskyggelig placering. Foder med en svag opløsning af flydende gødning hver 3-4 uge, mens de viser tegn på ny vækst.

Fjern blomster, når de begynder at falme. Når planten er færdig med at blomstre, skal du lade løvet modnes og reducere vandingen gradvist, indtil bladene er døde tilbage. Bring beholderen indendørs om efteråret, og lad jordstænglerne hvile indtil april i den tørre gryde.

Hold vanding helt tilbage, indtil du vil starte væksten igen om foråret. Hvis de plantes udenfor, har de brug for en solrig, beskyttet og fugtig placering. Plant udenfor, når temperaturen og jorden er opvarmet om foråret, de er frostmøre, så grave op om efteråret.

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®