Plant direkte fra avleren
100 % vækstgaranti
Inden for fra 49,95 kr. derhjemme
Ikke godt, pengene tilbage garanti

Floribunda roser

Roser er prikken over i'et til din have. Denne unikke haveplante med sine karakteristiske blomster fås fra den klassiske terose til de mere moderne floribunda-varianter. Plant en klatrerose for smukke højblomstrede dekorationer eller dekorer din have med en farverig bunddækkerose. Dyrket med omhu og kærlighed for 100% blomstrings- og vækstgaranti.

Filtrer
Vis som Liste Gitter

22 varer

Stigende orden
Vis som Liste Gitter

22 varer

Stigende orden

Floribunda roser er så populære, fordi de er så vedligeholdelsesløse og producerer masser af klyngede blomster

Disse dage krydses Polyantha-roser med hybridte-roser for at producere Floribunda-rosen. Floribunda-roser bevarer den buskede vane med Polyantha-rosen kombineret med de genblomstrende kvaliteter af Hybrid Tea Rose, og deres blomster produceres i store klynger ligesom Polyantha-roser.

Blomsterne på Floribunda roser åbner ikke alle på én gang, så blomstringsperioden forlænges; når gamle roser falmer, vises nye blomster kontinuerligt i løbet af sommeren. Floribunda rosenblomster er enkle, dobbelt og halvt dobbelte, de fleste Floribunda roser er let duftende.

Floribunda roser producerer også hyben, der udvider deres sæsonbestemte skærm til efterår og vinter, roser hofter tiltrækker fugle til haven, og de kan bruges til at lave te og syltetøj.

Hvorfor ikke tilføje vores Culvita Rose-gødningsgødning i din kurv, den indeholder alle næringsstoffer, der er vigtige for sund vækst og en overflod af smukke blomster og sundt løv.

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®