Plant direkte fra avleren
100 % vækstgaranti
Inden for fra 49,95 kr. derhjemme
Ikke godt, pengene tilbage garanti

Begonia

Anemoneløg er hårdføre og vil dukke op igen hvert år i større klumper, hvilket til sidst skaber et tæppe af blomster

Filtrer
Vis som Liste Gitter

8 varer

Stigende orden
Vis som Liste Gitter

8 varer

Stigende orden

Begonier, værdsatte for deres livlige blomster

Vi lagerfører kaskadebegonia-knolde med en efterfølgende vane, perfekte til hængende kurve og gryder. Non-stop Begonias-løg producerer masser af dobbeltblomst hele sommeren og Begonia multiflora er den mest populære Begonia af alle.

Begonier-priset for deres udstillinger af farverige prangende blomster og blade

Begonia planter er meget nyttige, da de vokser i skyggefulde områder af haven, hvor lidt andet vil vokse. Alle Begonia-løg kan dyrkes udendørs året rundt i subtropiske eller tropiske klimaer, men i tempererede klimaer dyrkes Begonia-knolde udendørs som etårige planter eller som stueplanter.

Vi har kaskadegående Begonias-knolde med efterfølgende vane, perfekte til hængende kurve og gryder. Non-stop Begonia-løg producerer masser af dobbeltblomst hele sommeren og Begonia multiflora er den mest populære af alle.

Overvintring af begonier er ikke altid nødvendigt i varmere klimaer, da vintre generelt er mindre alvorlige. I kolde klimaer, når dine Begonia-knolde er færdige med at blomstre, er deres løv falmet, og efter den første lette frost om efteråret skal Begonia-knolde graves op. Ryst eventuel overskydende jord af, og lad Begonia-knoldene tørre på avis et solrigt sted indendørs. For at forhindre svamp skal hver Begonia-knold støves let med svovlpulver, inden den indpakkes individuelt i avis og opbevares i en kasse på et køligt, tørt frostfrit sted som en garage eller et uopvarmet skab indtil næste forår.

Sådan plantes Begonia tuberosa

Begonia knolde skal fortrinsvis plantes i løbet af marts i en bakke med ca. 3 cm pottejord. Dette skal holdes fugtigt og moderat varmt, knoldene vil spire i denne bakke og udvikle sig til planter, når planten er ca. 10 cm (4 "), og faren for frost er mindre, før bakken ud og hærd planterne. Transplantation i haven i maj. Begonier kan lide at have en halvskyggelig placering, fugtig jord med et højt kompostindhold, men de kan ikke lide at være vanddækket.
Hvis du ikke forplanter dem, kan du plante direkte på det ønskede sted i løbet af april-maj. Vær opmærksom på, at udviklingen af planten vil tage længere tid.

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®