Plant direkte fra avleren
100 % vækstgaranti
Inden for fra 49,95 kr. derhjemme
Ikke godt, pengene tilbage garanti

Wisteria

Wisteria eller 'Blue Rain' er en af de mest spektakulære klatreplanter til at dekorere dit hjem eller havevægge. Blåregn i fuldt flor er et imponerende syn. Denne slyngplante er en busk og har smukke, fortryllende, hængende blomsterhoveder og vil passe til enhver have. Blåregn er den mest kendte, men vi sælger også de hvide og lyserøde varianter!

Filtrer
Vis som Liste Gitter

8 varer

Stigende orden
Vis som Liste Gitter

8 varer

Stigende orden

Vi har to forskellige typer blåregn, sinensis blåregn og floribunda blåregn

Sinensis Wisteria er fra Kina og floribunda Wisteria er fra Japan. Sinensis Wisteria-typer er venstreviklet, og Floribunda Wisterias er højrevikling.

Wisteria er fantastisk til arkades, verandaer, op mod vægge eller espalier. De kan lide fuld sol og har brug for klatrestøtte. De fleste blåregnbuske er også duftende.

Vores Wisteria sinensis blue dyrkes fra en frøplante og ikke fra en eksisterende plante, og den lyserøde og hvide er podet. Leveres som unge eksemplarer, nogle kan tage 2-3 sæsoner til at blomstre, men der vil være masser af grønt indtil da, og at skære dem ned vil medføre blomstringen hurtigere.

Sinensis er en hurtig avler og kan være vanskelig at holde form om sommeren, men floribunda er lettere at kontrollere og er podet, så blomsten kommer hurtigere.

Sådan plejer du blåregn

Wisteria sinensis og Floribunda's: Plant blåregn ud af kolde vinde på et solrigt beskyttet sted. Giv en eller anden form for støtte (espalier) og binde nye skud løst til den. I de første par år træner al ny vækst til at danne en hovedstamme med hovedgrene, senere skæres al ny vækst ned til ca. 5-6 knopper midt på sommeren. Beskær alle sideskud tilbage til 5-6 knopper fra det foregående års vækst i slutningen af vinteren for at danne nye blomstrende sporer. Det vil producere sine slående blomster i maj - juni, men det kan tage et par år at blomstre for første gang.

OBS: blade kan være faldet af under transport om efteråret. Bare rolig Nye blade vokser tilbage om foråret.

Sådan plejer du standard blåregn

Plant blåregn i en stor planter, efter vanding skal du placere planterne i en beskyttet position i fuld sol. Fodre træet med en høj gødning med kaliumchlorid og mulch det om foråret. Må ikke overfodres, da det vil producere løv på bekostning af blomster. Blåregn skal beskæres for at opretholde en højde, der ikke er større end 1,2 m, og hovedet skal holdes trimmet i en attraktiv form. Hvis det ikke er markeret, vender det tilbage til dets naturlige form.

Køb i online havecenter Plantazon

Du kan købe hurtigt og nemt på Plantazon, dit online havecenter. Vi har et stort udvalg af blåregn at vælge imellem direkte fra børnehaven.

På alle vores Wisteria buske får du standardgaranti for vækst og blomstring, hvis du ikke er tilfreds får du nye planter eller dine penge tilbage. Så du kan bestille med ro i sindet. Vi har de bedste buske.

Se også på vores andre buske. Såsom de meget populære clematis, buddleja og hortensia.

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®