Plant direkte fra avleren
100 % vækstgaranti
Inden for fra 49,95 kr. derhjemme
Ikke godt, pengene tilbage garanti

Luftrensende stueplanter

Filtrer
Vis som Liste Gitter

44 varer

Stigende orden
Vis som Liste Gitter

44 varer

Stigende orden

At finde luftrensende planter, der renser luften, kan gøre dit miljø sundere

De kan tilføje fugt til luften ved en proces kaldet "transpiration". Når du har vandet dit stueplante, vil fugtigheden bevæge sig fra rødderne op til porerne på bagsiden af bladene og frigive fugt, der i det væsentlige er sved, hvilket igen øger fugtighedsniveauet i rummet.

Frisk og sundt indeklima

Nogle indendørs planter er ikke kun meget smukke, men også nyttige. Ved du, at nogle planter kan rense luften meget godt. Ud over en grøn atmosfære i hjemmet giver de også en friskere ilt. Disse specielle luftrensende kageplanter er ægte naturlige luftfriskere og er også ideelle som kontoranlæg.

Typer af luftrensende stueplanter

Husplanterne i denne kategori har en bevist positiv effekt på luftkvaliteten i din stue. De filtrerer støvpartikler og et antal giftige stoffer fra luften. Effekten bør ikke overdrives, men al hjælp til forbedring af indeklimaet er inkluderet, og ellers er det bare smukke husplanter.

Men hvilke planter er bedst for et sundt miljø i dit hjem? Fordi der er et antal kageplanter, der er i stand til at rense luften indeni. Chlorophytum, Calathea og Spathiphyllum er planter, der vides at forbedre luftkvaliteten. Men Dracena, Ficus og Sanseveria passer også godt ind i dette. Planterne er nemme at pleje og klarer sig godt på dit kontor, soveværelse eller stue.

Bestil store indendørs planter online på Plantazon

Med alle vores luftrensende husplanter får du standardblomstergaranti. Hvis du ikke er tilfreds, får du nye planter eller dine penge tilbage. Du kan bestille uden bekymring. Vi har de bedste kvalitets store indendørs planter og leverer dine planter hurtigt. Du kan også forkæle din plante med ekstra lækker plantemad.

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®