Plant direkte fra avleren
100 % vækstgaranti
Inden for fra 49,95 kr. derhjemme
Ikke godt, pengene tilbage garanti

Yucca

Yucca eller palmelilje er en slægt, der forekommer naturligt i Amerika. Pleje af yucca er let. Denne stueplante behøver lidt vand, fordi planten gemmer vand i stænglen. Vand derfor kun, når jorden har været tør i længere tid. Placer planten et sted med meget lys, det er der planten foretrækker at være. Hvorfor den også kaldes kæmpe palmeliljen er et mysterium. Fordi Yucca ikke engang er i familie med de 'rigtige palmer'.

Filtrer
Vis som Liste Gitter

3 varer

Stigende orden
Vis som Liste Gitter

3 varer

Stigende orden

Køb Yucca palme lilje

Yucca er en stueplante med et robust udseende. Med sin ru stamme og spidse blade får du en stueplante med karakter. Derfor er det en meget populær plante til dit interiør. Man skulle tro, at planten trænger til meget pleje, men det er ikke tilfældet. Du behøver næsten ikke bekymre dig om det. Vil du købe en Yucca? vi har de smukkeste varianter til de laveste priser.

Stærk indendørs plante

Yucca kaldes også palmeliljen. Den kaldes også Elephantipes, det skyldes, at efterhånden som planten ældes, minder snablen mere og mere om elefantens ben. I naturen giver planten smukke hvide blomster. Det sker ikke i din stue, for denne stueplante forbliver smukt grøn i farven hele året rundt. Den er ikke en hurtig voksende, men hvis du lader denne plante gå sin gang i naturen, kan den nå en højde på 3 til 4 meter.

Hvordan plejer du en Yucca-palme?

Yucca er en meget nem plante og kræver næsten ingen pleje. Den gemmer vand i plantens stilk, så du behøver næsten ikke at vande den. For de bedste resultater skal du placere denne plante et sted i dit interiør med masser af lys. Så bliver palmeliljen smukkest. Giv ham noget planteføde i ny og næ. Dette holder planten stærk og sund.

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®