Plant direkte fra avleren
100 % vækstgaranti
Inden for fra 49,95 kr. derhjemme
Ikke godt, pengene tilbage garanti

Palmer

Palmer er elegante stueplanter, der giver en eksotisk, tropisk følelse til dit interiør. Palmer, såsom Elegans-palmen og Kentia-palmen, er nemme at dyrke indendørs og kan tåle moderat svagt lys. De fleste palmer foretrækker lyst, indirekte lys, hvis det ønskes, kan du flytte planten til et lettere sted om vinteren. Vand planten jævnligt, så komposten aldrig tørrer ud og pas på ikke at overvande. Om vinteren skal du lade kompostens overflade tørre lidt ud før vanding.

Filtrer
Vis som Liste Gitter

7 varer

Stigende orden
Vis som Liste Gitter

7 varer

Stigende orden

Style dit interiør med en palmestueplante

Disse planter kan øjeblikkeligt forbedre udseendet af ethvert rum i dit hjem, hvilket er en af hovedårsagerne til, at disse stueplanter er så populære. Placer palmestueplanten midt på et bord, stående søjle eller i et kedeligt hjørne. Du vil blive overrasket over, hvordan planten er en fantastisk dekoration i dit hjem. De fås i en lang række farver og størrelser, hvilket gør det nemt at vælge en stueplante, der matcher dit interiør.

Kentia Palm - Howea forsteriana

Kentia-palmen kan kendes på dens dybgrønne, fjeragtige blade. Det er en af de stærkeste indendørs palmer. Denne smukke palmeart kommer fra en ø øst for Australien og er nem at passe. Palmen er elsket ikke kun i mange stuer, men også på kontorer. Hvis du passer godt på Kentia-palmen, kan den blive høj. Den kan blive op til 2,50 meter høj.

Areca - Gylden stokpalme

Arecaen, også kendt som den gyldne stokpalme, er en af de mere kendte typer palmetræer, der kan findes i stuen. Denne populære stueplante er hjemmehørende i de fugtige troper i Sydøstasien. Areca er en frodig palme med smukke tynde blade. Med sit yndefulde udseende og lette pleje er Areca meget populær. Med sin smukke, yndefuldt voksende stamme og grønne blade er dette palmetræ et aktiv for ethvert interiør. Derudover renser de gyldne palmer luften.

Dyrkning og pleje af palmer indendørs

Palmeplanter kræver relativt lidt vedligeholdelse, med noget simpel pleje får du det bedste ud af denne plante. De fleste palmeplanter foretrækker lyst, indirekte lys. Denne stueplante kan ikke lide direkte sollys, da den kan brænde bladene på din palmeplante. Hold pottejorden fugtig, det kan denne stueplante godt lide. Lad ikke jorden blive for tør, for så får bladene brune spidser. Giv palmen flydende planteføde et par gange om året. Dette vil hjælpe med at holde din plante sund og stærk.

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®