Plant direkte fra avleren
100 % vækstgaranti
Inden for fra 49,95 kr. derhjemme
Ikke godt, pengene tilbage garanti

Rødbede

Filtrer
Vis som Liste Gitter

3 varer

Stigende orden
Vis som Liste Gitter

3 varer

Stigende orden

Rødbede

Du har ikke brug for en have eller et drivhus for at dyrke dine egne urter.

Vores sæt er ideelle til dyrkning af urter på din vindueskarm, de kan tages direkte fra gryden til gryden for maksimal friskhed og smag.

Vores frøpakker komplet med detaljerede dyrkningsinstruktioner

Urtefrø - en blandet beholder med urter, der vokser udenfor ved din køkkendør, er meget praktisk, men hvis du ikke har plads, skal du ikke bekymre dig, de fleste urter kan også dyrkes indendørs på en solrig vindueskarm og kan tages direkte fra potten til gryden for maksimal friskhed og smag.

Vi leverer frø til dyrkning af mange af de mest populære og nyttige sorter såsom basilikumfrø, korianderfrø, persillefrø, salviefrø, timianfrø og rosmarinfrø.

Vi lagerfører mini drivhuse med urtefrø og kompost, så du kan starte dine kimplanter; vores mini drivhus sæt er gode gaver.

Såning af dine vegetabilske frø

Afgrøder som salat og gulerødder dyrkes normalt i lave skyttegrave. Først gaffel og jævn din jord. Spred en strakt havelinje over jorden. Stå på linjen og fjern jorden med din havehakke. Lav din grøft en halv tomme dyb og så dine frø en halv tomme fra hinanden. Hæld langsomt vand over dem og træk jorden tilbage. Sørg for ikke at skade det, du lige har sået. Glem ikke at markere stedet, så du ved, hvor dine grøntsager ligger. Sørg for aldrig at lade dem tørre ud. De har brug for vand for at spire.

Hold dine grøntsager i vækst

Forskyd din plantning ved at plante et par grøntsagsfrø ugentligt, og du vil blive belønnet med en frisk cyklus af grøntsager hver uge. I meget varmt vejr skal du beskytte frøplanterne med netkløer for at forhindre dem i at visne og give noget skygge. Hvis frøplanter synes at være tæt sammen, skal de tyndes ud, men ikke med salat eller gulerod, da de kan stimulere gulerodflue. Plante purløg ved siden af gulerodsplanter for at modvirke gulerodefluer.

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®