Plant direkte fra avleren
100 % vækstgaranti
Inden for fra 49,95 kr. derhjemme
Ikke godt, pengene tilbage garanti

Sommerfugl, der tiltrækker stauder

Lavendelplanter er en af de mest givende planter til din have, der producerer et hav af duftende lilla blomster. Plant lavendel i store grupper for den bedste effekt, vi tilbyder dem meget overkommelige.

Filtrer
Vis som Liste Gitter

Varer 1-48 af 90

Stigende orden
Vis som Liste Gitter

Varer 1-48 af 90

Stigende orden

Al kunsten at tiltrække sommerfugle i hans have

For mange mennesker kan det være en interessant eller meget afslappende tid at se sommerfugle, der snurrer om foråret og sommeren i haven, for andre at have med sommerfugle for at øge bestøvningen er blevet et yndlingsspil i betragtning af de positive resultater, som sommerfugle giver i haven . I dag er havearbejde med sommerfugle blevet en af de mest populære hobbyer. Her er en håndfuld planter, der er let at dyrke, der tiltrækker disse majestætiske insekter i din have og nogle tip til at gøre din særlige have til et stykke biodiversitet.

Skab et miljø for sommerfugle

Tip, plant dine blomster eller sommerfuglbuske et solrigt sted (5-6 timer hver dag), men også beskyttet mod vinden. Sommerfugle har brug for solen til at varme op, men de ønsker ikke at fodre i et område, hvor de konstant bliver slået af vinden, der forhindrer dem i at stille fodre planterne. Det er også en god ide at placere nogle flade sten på dit solrige sted, så sommerfugle kan pause fra tid til anden.

Sommerfugle har brug for vand som alle andre. Opbevar en pøl med vådt mudder på et solrigt sted, eller fyld en spand sand med nok vand til at gøre sandet vådt.

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®