Plant direkte fra avleren
100 % vækstgaranti
Inden for fra 49,95 kr. derhjemme
Ikke godt, pengene tilbage garanti

Standard roser

Roser er prikken over i'et til din have. Denne unikke haveplante med sine karakteristiske blomster fås fra den klassiske terose til de mere moderne floribunda-varianter. Plant en klatrerose for smukke højblomstrede dekorationer eller dekorer din have med en farverig bunddækkerose. Dyrket med omhu og kærlighed for 100% blomstrings- og vækstgaranti.

Filtrer
Vis som Liste Gitter

19 varer

Stigende orden
Vis som Liste Gitter

19 varer

Stigende orden

Standardroser, også kendt som stilkroser, podes på en enkelt stilk

De er ideelle eksemplarer til din gårdhave. Vælg mellem vores store sortiment af standarder - 100% garanteret og hurtig levering.

Vores standardroser er podet på en stærk enkelt stamme; de kommer i forskellige højder som enkeltblomstrende, småblomstrende og store blomstrende roser. Skønheden ved en standardrose er, at de skaber et dejligt fokuspunkt i din have. De skiller sig ud og fremhæver.

Plant dem for eksempel i en firkantet kant, kantet med buksbom. Standarden steg midt på firkanten og udfylder hullet omkring rosenbunden med lavendel.

En fantastisk kombination og meget farverig! Hvis de plantes i containere, bedst ikke at opbevare dem mere end to årstider i en container, transplanteres ud i grænsen til frisk jord.

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®