Plant direkte fra avleren
100 % vækstgaranti
Inden for fra 49,95 kr. derhjemme
Ikke godt, pengene tilbage garanti

Sukkulenter

Sukkulenter er små, tropisk udseende planter. Du kan kende dem på deres spidse kødfulde blade, hvori de opbevarer vand. Vi sælger dem i alle former og farver. Nogle har rygsøjler, andre er glatte og blødt afrundede. Sukkulenter er lav vedligeholdelse og tørketolerante. Selvom de kan lide tørre forhold, har de brug for vand, især i vækstsæsonen. Vi tilbyder disse planter i stor mangfoldighed, hvilket gør dem meget samlerbare.

Filtrer
Vis som Liste Gitter

Varer 1-48 af 51

Stigende orden
Vis som Liste Gitter

Varer 1-48 af 51

Stigende orden

Saftige planter er helt trendy igen!

Saftige planter er tilbage igen. Sukkulenter kan findes i små, store som hængende planter, brede blade, smalle blade og mange andre former. Der er altid et sted for en dejlig saftig plante. Sukkulenterne kan modstå varme. Anbring dem sikkert på et solrigt sted på vindueskarmen.

Succulenter er altid sjove. De er utroligt hippe under en glaskuppel eller i en gruppe med forskellige typer. Fordelen er, at disse planter har brug for lidt pleje. De bruger virkelig meget lidt vand, så super, hvis du nogle gange glemmer at vandre dine planter. Mange valgmuligheder, så der er altid en saftig plante, der passer dig. Alle stueplanter

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®