Plant direkte fra avleren
100 % vækstgaranti
Inden for fra 49,95 kr. derhjemme
Ikke godt, pengene tilbage garanti

Cornus - cornel

Buddleja eller også kaldet sommerfuglebusk blomstrer meget rigt og som navnet antyder, er den populær hos sommerfugle, der formår at nå nektaren i de smalle enkelte blomster med deres lange tunge. Vi har flere typer buddleja i forskellige farver. Fra små varianter af buddleja, som også egner sig til krukker på en terrasse, til store sommerfuglebuske, der kan blive op til 3 meter høje.

Filtrer
Vis som Liste Gitter

9 varer

Stigende orden
Vis som Liste Gitter

9 varer

Stigende orden

Fabelagtig rødbarket kornel Cornus tilgængelig online nu!

De vil vokse under alle jordforhold og er i stand til at trives under fugtige forhold, hvor andre buske måske ikke. Alle Cornus-arter tåler fuld sol eller delvis skygge, men for de buskede sorter er vinterstængelfarven mere fremtrædende, når den dyrkes i fuld sol. Den krybende kornel, Cornus canadensis, har brug for fugtige, sure jordforhold for at trives.

I løbet af de første 2-5 år efter plantning, når buskene etablerer sig i din have, skal du vandre grundigt, især under tørre perioder. Buskekorn skal beskæres hårdt tilbage hvert 1-3 år i det tidlige forår, og blomstrende cornus kræver lidt beskæring udover fjernelse af nedre grene, da træet modnes, hvis du ønsker at skabe en klar stamme. Dette gøres bedst, mens træet er i dvale mellem efterår og det tidlige forår.

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®