Plant direkte fra avleren
100 % vækstgaranti
Inden for fra 49,95 kr. derhjemme
Ikke godt, pengene tilbage garanti

Stedsegrønne buske

Leder du efter en busk i en bestemt farve? Oplev alle buske efter farve til din have her. For nemheds skyld har vi allerede kategoriseret de smukkeste sorter efter farve.

Filtrer
Vis som Liste Gitter

Varer 1-48 af 134

Stigende orden
Vis som Liste Gitter

Varer 1-48 af 134

Stigende orden

Stedsegrønne buske udgør rygraden i ethvert havedesign og er vigtige for at give struktur og interesse året rundt

Stedsegrønne buske er alsidige og forbliver effektive hele året og er perfekte til den permanente struktur i din have. Deres stedsegrønne løv er mest værdsat i de lange mørke vinterdage, da de giver farve og glæde til haven, når det er mest nødvendigt. Stedsegrønne træer mister blade, men mister bladene gradvist og ikke på grund af tilpasning til en kold eller tør sæson, men for at erstatte de aldrende blade hele året rundt. Det latinske binomiale udtryk sempervirens betyder altid grønt og refererer til den stedsegrønne natur af planten, såsom buksbom sempervirens.

Stedsegrønne sorter inkluderer de fleste arter af nåletræer, vedbend, eukalyptus, kamelia og mange flere. Mange vokser til massive prøver eller dværgvalg, men du kan prøve at plante stedsegrønne buske mellem farvestrålende planter eller i blandede grænser for at tilføje effekt. Vi har et bredt udvalg af stedsegrønne buske i alle størrelser, fra de mere almindelige typer til de usædvanlige, mere interessante sorter.

Stedsegrønne buske er populære i haver. Dekorativt hele året danner de smukke hække. Og hvis vi elsker dem så meget, er det fordi de også ved, hvordan man spiller ornamentets spil og viser et væld af blomster som forsythia eller en bemærkelsesværdig rød løv, som fotinia. Stor eller lille, til sol eller skygge, til at plante i haven eller i potter, foran huset eller på terrassen. Du finder uundgåeligt den stedsegrønne busk, du har brug for, i vores brede sortiment!

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®