Plant direkte fra avleren
100 % vækstgaranti
Inden for fra 49,95 kr. derhjemme
Ikke godt, pengene tilbage garanti

Brombær

Når først du har en frugtplante, vil du aldrig have andet! Pluk lækre frugter fra dit eget frugttræ. Dyrk selv de friskeste jordbær og lav marmelade af de sødeste bær. Enhver kan gøre det! Vores frugttræer er nøje udvalgt til et godt høstudbytte. Du får 100 % vækstgaranti på vores frugtplanter og træer.

Filtrer
Vis som Liste Gitter

17 varer

Stigende orden
Vis som Liste Gitter

17 varer

Stigende orden

Vores Brombærbuske sælger hurtigt, så bestil din i dag for at undgå skuffelse

Vi har med succes dyrket og solgt mange forskellige sorter af bær og solbær i mange år nu. Alle vores bær og currantfrugtplanter og buske inspiceres regelmæssigt i vores planteskole og inden løft. De bær- og currantfrugtplanter og buske, vi sender, er garanteret 100% kvalitet. Vi tilbyder dig de bedste sorter af bær og currantfrugter til de mest overkommelige priser.

Køb Blackberry Fruit Plants sikkert på Plantazon

Du kan købe dine planter hurtigt og nemt på Plantazon, dit online havecenter. Betal dine frugtplanter let og ikke gode penge tilbage. Vi har et stort udvalg af planter i vores online havecenter at vælge imellem.

På alle vores planter får du standardvækstgaranti. Hvis du ikke er tilfreds, får du nye planter eller dine penge tilbage. Så du kan bestille med ro i sindet. Vi har de bedste kvalitetsfrugtproducerende planter.

Vi har populære frugter som citrus træer, lækre jordbær og bær. Du kan muligvis også lide vores buske og stueplanter.

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®