Plant direkte fra avleren
100 % vækstgaranti
Inden for fra 49,95 kr. derhjemme
Ikke godt, pengene tilbage garanti

Deutzia

Buddleja eller også kaldet sommerfuglebusk blomstrer meget rigt og som navnet antyder, er den populær hos sommerfugle, der formår at nå nektaren i de smalle enkelte blomster med deres lange tunge. Vi har flere typer buddleja i forskellige farver. Fra små varianter af buddleja, som også egner sig til krukker på en terrasse, til store sommerfuglebuske, der kan blive op til 3 meter høje.

Filtrer
Vis som Liste Gitter

8 varer

Stigende orden
Vis som Liste Gitter

8 varer

Stigende orden

Deutzia er den perfekte lille busk til at dække store områder og undertrykke ukrudt

Deutzia er en slægt på omkring 60 arter af blomstrende planter i familien Hydrangeaceae, der er hjemmehørende i det østlige og centrale Asien og Mellemamerika. De fleste er løvfældende prøver, men et par subtropiske arter er stedsegrønne. Deutzia-buskene er ret nye i haver i den botaniske verden, der faktisk ikke ses i Europa før 1830'erne. Det blev opdaget ikke i naturen, men i dyrkning i et japansk planteskole. Opkaldt til ære for den hollandske plantejagtpatron, Johann van der Deutz ..

Al deutzia skal beskæres straks efter at blomsterne er færdige, da de blomstrer på trævækst, der er fremstillet i den foregående vækstsæson. Hvis du beskærer dem for sent efter blomstringen, har de ikke tid nok til at producere deres nye stængler - hvilket naturligvis vil være blomstringsstænglerne til det næste år.

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®