Plant direkte fra avleren
100 % vækstgaranti
Inden for fra 49,95 kr. derhjemme
Ikke godt, pengene tilbage garanti

Græs

Prydgræs er en af de mest givende typer af stauder. Disse græsser er bedst om efteråret og vinteren, når de fleste andre stauder er døde, hvilket giver dybde og struktur i din have. Prydgræsser er meget nemme at dyrke.

Filtrer

Græs er ideelle til en græsplæne, bag på grænsen eller som en skærm

Prydgræs kan dyrkes som eksemplarer, i grænser, som skærme eller i containere. Vi har et stort udvalg af nogle af de mest populære prydplæner som Pampas, Carex, Miscanthus, Pennisetum, Phormium for blot at nævne nogle få.

Vælg mellem vores store udvalg af ornamentalgræs som Pampas Grass og Bamboo.

Ornamental Grasses er fantastisk til dramatiske udstillinger og er en god tilføjelse til enhver have. Prist for deres attraktive løv Ornamentale græs bringer bevægelse til haven, der svajer i brisen. Deres blomster produceret om sommeren og efteråret er ofte fjeragtige eller stive og halelignende.

Selv om vinteren viser prydplanter en majestætisk pragt med deres frostede blomster og løv. Prydgræs har brug for lidt opmærksomhed, de danner for det meste klumper, der øges i bredden over tid.

Voksende prydgræs

Prydgræs kan dyrkes som eksemplarer, i grænser, som skærme eller i containere. Velegnet til enhver godt drænet jord, de kan plantes i en solrig eller delvist skyggefuld position. Berig plantningsstedet med organisk materiale inden plantning. Efterlad masser af plads mellem høje sorter. Plant i et hul dybt nok, så rodkuglen bliver lidt dybere, end planten voksede i sin beholder.

Vand godt efter plantning og i et par uger, indtil planten er etableret. Barkgræs med organisk materiale om efteråret for at beskytte rødder og skud mod frysning. Græs, der dør helt tilbage om vinteren, kan forynges ved at skære hele planten tilbage til ca. 10 cm i det tidlige forår. Opdel græs hvert par år om foråret, ligesom de begynder at bryde dvalen. Grav planten op og skær klumpen i divisioner med en skarp kniv eller spade, genplant divisionerne.

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®