Plant direkte fra avleren
100 % vækstgaranti
Inden for fra 49,95 kr. derhjemme
Ikke godt, pengene tilbage garanti

Chloropythum

Chlorophytum eller edderkoppeplanter er en af de nemmeste stueplanter at holde. Denne luftrensende plante med lange buede blade dekoreret med bløde hvide striber vil se godt ud i dit interiør. Unge planter kan vokse på de brogede blade, der hænger fra planten som blomster. Sådan passer du på edderkopplanten, placer den bare et sted, hvor den får masser af indirekte lys. Vand planten, når jorden i toppen føles tør.

Filtrer
Vis som Liste Gitter

8 varer

Stigende orden
Vis som Liste Gitter

8 varer

Stigende orden

Chlorophytums er mere almindeligt kendt som edderkoppeplanter, kommer oprindeligt fra Sydafrika og Asien

Chlorophytums er nemme at vedligeholde som kageplanter, de vokser godt i områder med sol eller skygge. Specielt brogede chlorophytums anvendes som kageplanter; de er stærke og luftfiltrerer perfekt til rensning af luften i din stue og på kontoret.

Chlorophytums er "ren luft" planter

Chlorophytum også kaldet Grail lilje er en af de nemmeste planter at holde i live. Det er en ægte luftrenser, hvorfor du ser disse planter meget på kontorer. Med sit dekorative løv er det også en smuk stueplante. Så dobbelt god fornøjelse!

Chlorophytums har evnen til at rense luften. Chlorophytum comosum variegatum er nævnt i en liste fra NASA som en plante, der kan filtrere luften meget godt, fjerne skadelige komponenter i luften, og ren luft med ilt udskilles af plantens blade.

Chlorophytums er yndefulde og nemme at dyrke planter, der klarer sig godt i potter og hængende kurve. De blomstrer med små hvide blomster.

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®