Plant direkte fra avleren
100 % vækstgaranti
Inden for fra 49,95 kr. derhjemme
Ikke godt, pengene tilbage garanti

Berberis

Intet er smukkere end en azaleabusk i forårsblomstring. Disse letplejende buske kommer i mange varianter og blomsterfarver. Det er svært at finde en, der ikke opfylder dine behov. Azaleaen har spektakulære blomster fra forår til forsommer, og nogle sorter er nogle gange duftende. Azaleabusken ligner rhododendronen, men bliver normalt lidt mindre. Azaleaer kan dyrkes i enhver have og tilføjer øjeblikkeligt interesse og farve til kedelige områder. Dyrkning og pleje af disse buske er let.

Filtrer
Vis som Liste Gitter

18 varer

Stigende orden
Vis som Liste Gitter

18 varer

Stigende orden

Beberis er også fantastisk til haver, da rygsøjlerne beskytter ynglefugle, og bærene giver dem madforsyning om efteråret.

Berberis thunbergii og berberis vulgaris er kendt for deres attraktive lyserøde eller røde efterårsfarve og farverige røde spiselige bær, og Beberis x Media er kendt for sit halvstedsgrønne løv.

Den mest populære art, der bruges som en uformel hæk, er Berberis thunbergii og undertiden forveksles med Berberis canadensis (amerikansk berberis) eller Berberis vulgaris (europæisk berberis). Berberis-arter har rygsøjler på skuddene og langs bladkanten, hvilket gør dem til den perfekte barrierehæk, som hjælper med at holde afskrække uønskede dyr eller bruge som fodbarrierer.

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®