Plant direkte fra avleren
100 % vækstgaranti
Inden for fra 49,95 kr. derhjemme
Ikke godt, pengene tilbage garanti

Aloe vera

Aloe vera er en moderne stueplante. Aloe er nemme at dyrke indendørs i containere. Vidste du, at denne plante er en af de mest populære lægeplanter, og at det er nemt at dyrke den. Den har kun brug for tørre forhold med godt lys. Jorden på aloe vera-planten skal tørre før vanding. Sørg for, at potten har nogle drænhuller. Det er sikkert og nemt at købe en, alle planter kommer med vækstgaranti.

Filtrer
Vis som Liste Gitter

10 varer

Stigende orden
Vis som Liste Gitter

10 varer

Stigende orden

Aloe Vera-planter er kendt som medicinplanter på grund af sapens helbredende kræfter i dets saftige blade

Aloe Vera er nyttig i mange hudsygdomme, da det letter smerter og reducerer betændelse. Aloe Vera gel bruges også som en populær base for mange kosmetiske produkter. Du kan faktisk skære et blad af din Aloe Vera-plante nu og da og anvende saften direkte på din hud.

Aloe Vera er et godt stueplante, da det er en af de få planter, der frigiver ilt og absorberer kuldioxid i mørke, hvilket gør det meget velegnet til dyrkning i soveværelser. Aloe Vera er meget let at dyrke, den trives på enhver solrig vindueskarm med et minimum af indsats.

Aloe Vera er et let stueplante, der klarer sig godt i skyggen

Aloe Vera er et husplante med meget specielle egenskaber, saften bruges undertiden til kosmetiske produkter. De gamle egyptere brugte det allerede. Vi er hovedsageligt bekymrede over hans specielle skønhed. Han kan stå hvor som helst, hvis det ikke er for mørkt. Pas på ikke at vande dette stueplante for meget.

Aloe er lette husplanter, der klarer sig godt i skyggen, men efter en vis tilvænning også i fuld sol. Fordi de opbevarer fugt i deres blade, kan de være uden vand i lang tid. I princippet er vanding en gang om ugen tilstrækkelig. Dette gør dem til et ideelt stueplante til en person, der ikke altid er hjemme. Derudover klarer de sig også godt som en fabrik på kontoret. Det er en hurtigt voksende stueplante, så repot til tiden! Meget er kendt om de medicinske egenskaber ved saften af Aloe Vera, men da vores Aloe Vera dyrkes som en prydplante, anbefales det ikke at indtage saften.

Oprindelse og historie

Aloe Vera er oprindeligt fra Afrika og fra Carabia. I historien brugte grækerne planten som medicin. Ægypternes medicinske skikke er også kendt. Anlægget opbevarer vand selv og kan derfor håndtere tørke. Vidste du, at planten i nogle tilfælde giver røde eller gule blomster.

Vand Aloe Vera

Aloe Vera har brug for lidt vand. Fra april til oktober behøver du kun at give lidt vand, så roden ikke tørrer ud. Om efteråret kan du endda give mindre vand. For at gøre tingene lettere for dig er der også fugtighedsmålere. Kort sagt, giv Aloe Vera vand, når det er tørt i et par dage.

Plads indeni

Sæt Aloe Vera i halvskygge eller i fuld sol. Det er en fremragende placering, planten kan tåle godt sollys på grund af sin tropiske karakter. Anlægget skal vænne sig til det, så lad planten efter køb et par dage vænne sig til sin nye placering og gå fra halvskygge til mere sollys.

Ingen ekstra vegetabilsk mad er nødvendig til din Aloe

Aloe Vera er en robust stærk plante og har derfor ikke brug for ekstra mad. En dejlig let værelseskammerat. Denne plante forbliver simpelthen grøn og vokser meget let i sig selv. Antag at du stadig vil give planteernæring, gør det om foråret. Speciel mad er tilgængelig til dette.

Repot din Aloe Vera

Du kan repotere din Aloe Vera perfekt. Prøv derefter at gøre det om foråret eller umiddelbart efter modtagelsen. Det er den bedste periode. Med en større gryde kan planten derefter fortsætte med at vokse. For at forhindre beskadigelse af rødderne, efter repotting, skal du give planten lidt vand igen efter et par dage.

Køb Aloe Vera-plante på Plantazon

Med alle vores Aloe Vera-indendørs planter får du standardblomstringsgaranti. Hvis du ikke er tilfreds, får du nye planter eller dine penge tilbage. Du kan bestille uden bekymring. Vi har den bedste kvalitet af store indendørs planter og leverer dine planter inden for 24 timer (før 15:00 bestilt mand-fre). Du kan også forkæle din plante med ekstra lækker plantemad.

Se også på vores andre stueplanter. Ligesom de meget pæne sukkulenter.

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®