Plant direkte fra avleren
100 % vækstgaranti
Inden for fra 49,95 kr. derhjemme
Ikke godt, pengene tilbage garanti

Frugt

Når først du har en frugtplante, vil du aldrig have andet! Pluk lækre frugter fra dit eget frugttræ. Dyrk selv de friskeste jordbær og lav marmelade af de sødeste bær. Enhver kan gøre det! Vores frugttræer er nøje udvalgt til et godt høstudbytte. Du får 100 % vækstgaranti på vores frugtplanter og træer.

Filtrer

Dyrk din egen frugt

Hvorfor ikke dyrke din egen frugt. Der er et frugttræ til hver have eller altan. En sund og givende aktivitet, rart for børn at se dem vokse også! Dyrk din egen frugt for maksimal friskhed og lækker smag!

At dyrke din egen frugt giver dig friske råvarer lige fra din have. Mange frugtsorter kan dyrkes i beholdere; hvilket har den fordel, at det er bærbart til de frostige nætter. Beholderen skal have tilstrækkelige huller i bunden til dræning af det overskydende vand.

Stort udvalg af lækre frugtplanter

En af de mest givende ting, du kan gøre i din have, er at dyrke din egen frugt, og i disse dage gør næsten alle det, du kan bare ikke slå hjemmelavede produkter til smag og friskhed.

Uanset hvilken størrelse din have har, er det altid muligt at dyrke noget af din yndlingsfrugt. Vi har et stort udvalg af frugttræer og planter for at komme i gang.

Hvis udendørs plads er et problem, lagerfører vi mange mini-frugttræer såsom citroner og appelsiner, der er egnede til dyrkning på en solrig vindueskarm. Eller du kan plante jordbær i en hængende kurv.

Sommer beskæring efter blød frugt

Der er mange fordele ved beskæring af sommeren; det hjælper med at forbedre farve og kvalitet på dine planter. Det hjælper med at kontrollere kraftig vækst og reducerer samtidig skadedyr og sygdomme. Det kan også være risikabelt, for hvis du beskærer for tidligt, kan det resultere i at reducere din frugtstørrelse. Juli til august er det bedre tidspunkt at beskære sommeren, når vækstsæsonen lige er stoppet. Beskær alle sideskud, der vokser fra hovedgrene tilbage til 5 blade.

Korender kan ikke beskæres i deres første år, og den anden vinter kan den skæres ned med en tredjedel. For druer beskæres stærke sideskud tilbage til en knopp, og deres hovedstængler er halvdelen af deres vækst. For BlackBerries skal du skære stokke ned til jordoverfladen, så snart de er stoppet med at vokse. Jordbær behøver ikke at beskæres, men løberne skal afskæres for at spare på planternes energi, medmindre du skal forplante nye planter.

Køb frugtplanter online på Plantazon

Du kan købe dine planter hurtigt og nemt på Plantazon, dit online havecenter. Betal dine frugtplanter let og ikke gode penge tilbage. Vi har et stort udvalg af planter i vores online havecenter at vælge imellem.

På alle vores planter får du standardvækstgaranti. Hvis du ikke er tilfreds, får du nye planter eller dine penge tilbage. Så du kan bestille med ro i sindet. Vi har de bedste kvalitetsfrugtproducerende planter.

Vi har populære frugter som æbletræer, lækre jordbær og bær. Du kan muligvis også lide vores buske og stueplanter.

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®