Plant direkte fra avleren
100 % vækstgaranti
Inden for fra 49,95 kr. derhjemme
Ikke godt, pengene tilbage garanti

Muscari

Filtrer
Vis som Liste Gitter

10 varer

Stigende orden
Vis som Liste Gitter

10 varer

Stigende orden

Muscari producerer pigge af klyngede, blå klokkeformede blomster

Stort udvalg af premium Muscari eller blå drue hyacint blomsterløg direkte fra Holland, 100% garanteret, hurtig levering

Muscari er almindeligt kendt som Blue Grape Hyacinths, fordi deres små blomster ligner klynger af druer

Muscari laver gode ledsagerplanter til påskeliljer og tulipaner, der blomstrer på samme tid. De er ideelle til grænser, planter og stenhaver og er meget hårdføre og vil helt etablere sig og naturalisere og blive en del af din have.

Plant dem i store grupper for maksimale resultater med minimal indsats.

Sådan plantes blå druehyacinter - Muscari-sorter

De fleste forskellige pærer har pærestørrelser (undtagen nogle få), der ikke er større end en krone og nogle gange endda meget mindre. Blå druehyacinter plantes for det meste i størrelserne 6-7 cm eller 7-8 cm

De kan lide at blive plantet solrige steder i en dybde på ca. 4-6 cm kan de plantes spredt for at skabe et vildt look. De kan plantes i klumper nær buske for at skabe et plaster af farve i det tidlige forår omkring det golde buskværk. Plant dem på det forberedte sted ved at så så frit, og tryk dem forsigtigt ned.

Opbryd jordbunden i finere jord (fjern klumper) og udskift jorden gradvist over de plantede løg. Vand altid godt efter plantning. Gød i det tidlige forår med organisk gødning ovenpå, når spirerne bliver visuelle.

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®