Plant direkte fra avleren
100 % vækstgaranti
Inden for fra 49,95 kr. derhjemme
Ikke godt, pengene tilbage garanti

Pampas

Cortaderia, også kaldet Pampas græs, passer ind i enhver have. Denne stedsegrønne græsart kan blive op til 200 cm høj og er nem at vedligeholde. Planten har flotte hvide eller lyserøde blomsterpanikker, som kan tåle vinteren rigtig godt. Dette holder din have altid dekorativ! Du kan skære Cortaderias fjer af og lægge dem i en vase indendørs. Vi sælger de smukkeste hvide 'sølv' og lyserøde varianter.

Filtrer
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Cortaderia selloana er også kendt som Pampas Grass

Pampas græs betragtes som et af de smukkeste prydplæner med mange fantastiske kvaliteter.

Det tilføjer farve og form til haven fra september til februar med slående fjerplumer, der holdes højt over en tæt klump af stedsegrønne blade.

Plant nogen af disse sentblomstrende blikfang i en blandet kant bagpå, hvor blomsterplumerne vil være stolte. De er bemærkelsesværdigt hårde og tilpasningsdygtige, men foretrækker et åbent, solrigt sted med god luftcirkulation og frugtbar, godt drænet jord.

Hvordan man tager sig af Cortaderia pampas græs

Det eneste vedligeholdelsesjob er at skære ned de blomstrende stængler og gamle blade om foråret. En stor fordel er, at de er modstandsdygtige over for tørke og frysende temperaturer, når de er etableret.

Vi anbefaler at prøve pampasgræs med planter, der har en mere afrundet eller vandret vane, eller hvis lilla-farvede løv kontrasterer smukt med de halmfarvede pampasgræs.

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®