Plant direkte fra avleren
100 % vækstgaranti
Inden for fra 49,95 kr. derhjemme
Ikke godt, pengene tilbage garanti

Rhododendron

Rhododendronbuske er stedsegrønne og blomstrer rigeligt sidst på foråret. Rhododendron foretrækker at vokse i delvis skygge i sur jord og danner grundlaget for en smuk kant. Placer helst en Rhododendron-busk et sted, hvor de også kommer til deres ret om vinteren, hvor resten af haven er bar.

Filtrer
Vis som Liste Gitter

24 varer

Stigende orden
Vis som Liste Gitter

24 varer

Stigende orden

Rhododendrons blomsterhoveder er spektakulære, og de fleste af dem er også duftende

I haven klarer Rhododendron sig godt i grænsen, forudsat at du passer på, at jorden er fyldt med tørvekompost. Opret et plantehul på mindst 60 x 60 x 60 cm pr. Busk, og bland jordjorden med lige meget tørv.

Fyld hullet godt op og vand godt. Du vil have gode Rhododendroner!

Rhododendron arter

Leder du efter en smuk Rhododendron så er valget enormt i farve og højde. Der er dværg rododendroner, der kan vokse selv i en klippehave, høje rododendroner, japanske azaleaer, som er kendt for deres sprudlende blomstring, Rhododendron mollis en løvfældende art og arter, der kan plantes så godt som hække.

Du behøver ikke beskære rhododendronen. Hvis planten bliver for stor, kan du beskære den efter blomstring. Han vil så igen spire ingen blomster det næste år. Det er en meget let pleje busk, der har brug for lidt pleje.

Sådan beskæres Rhododendron

Du kan beskære Rhododendron efter vinteren. Umiddelbart efter blomstring, i begyndelsen af maj, er det bedste tidspunkt at beskære Rhododendron.

Hvis en Rhododendron klarer sig godt i haven, kan du beskære den, så snart den bliver for stor. Efter blomstring skal du afskære Rhododendron. Hvor du beskærer Rhododendron, løber den også ud og blomstrer det følgende år. Efter beskæring i begyndelsen af maj har Rhododendron stadig en hel vækstsæson til at fremstille nye kviste. Derfor skal du aldrig udføre denne beskæring i andre måneder.

Køb Rhododendroner i online havecenter Plantazon

Du kan købe Rhododendroner hurtigt og nemt på Plantazon, dit online havecenter. Vi har et stort udvalg af Rhododendroner at vælge imellem direkte fra børnehaven.

På alle vores Rhododendrons buske får du standardgaranti for vækst og blomstring, hvis du ikke er tilfreds, får du nye planter eller dine penge tilbage. Så du kan bestille med ro i sindet. Vi har de bedste buske.

Se også på vores andre buske. Såsom den meget populære clematis, buxus buksbom og hortensia.

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®