Plant direkte fra avleren
100 % vækstgaranti
Inden for fra 49,95 kr. derhjemme
Ikke godt, pengene tilbage garanti

Ground Cover Roses

Roser er prikken over i'et til din have. Denne unikke haveplante med sine karakteristiske blomster fås fra den klassiske terose til de mere moderne floribunda-varianter. Plant en klatrerose for smukke højblomstrede dekorationer eller dekorer din have med en farverig bunddækkerose. Dyrket med omhu og kærlighed for 100% blomstrings- og vækstgaranti.

Filtrer
Vis som Liste Gitter

14 varer

Stigende orden
Vis som Liste Gitter

14 varer

Stigende orden

Fremragende grunddækkeroser til undertrykkelse af ukrudt og til kaskader ned fra vægge eller planter

Køb en af vores jorddækkende roser, lav pleje, overkommelig, levering hjem inden for en uge Jorddækkende roser vokser lavt og breder sig bredt, Jorddækkende roser dækker jorden hurtigt; de er lette at trimme og vedligeholde.

Jorddækkende roser producerer deres blomster i klynger, der giver et løbende tæppe af blomster. Jorddækkende roser er meget nyttige i næsten enhver havesituation, de kan lide fuld sol og er perfekte til plantning i grænser, på skråninger eller containere.

Jorddækkende roser danner tæpper, der undertrykker ukrudt; hele tæpper af farve dukker op i en sæson, når de er plantet. Jorddækkende roser udfylder bare pletter mellem buske og stauder. De giver nyttigt dækning på jorden for fugle og andet dyreliv. Jorddækkende roser reducerer også virkningen af vind og regn på jorden og forhindrer erosion i skråninger og bredder.

Og en stor fordel er, at jorddækkende roser hjælper med at forhindre katte i at snavsere og grave i din have; deres stikkende torne er en effektiv afskrækkende virkning.

Hvorfor ikke tilføje vores Culvita Rose-gødningsgødning i din kurv, den indeholder alle næringsstoffer, der er vigtige for sund vækst og en overflod af smukke blomster og sundt løv.

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®