Plant direkte fra avleren
100 % vækstgaranti
Inden for fra 49,95 kr. derhjemme
Ikke godt, pengene tilbage garanti

Astilbe

Astilben har muntre fane-lignende blomsterpigge og fås i farverne hvid, pink eller rød. Astilbes laver et imponerende show i sommerhaven. Vi sælger store plantesorter til rummelige border til kompakte planter, ideelle til containere. Astilber er hårdføre og vokser godt på skyggefulde steder og udgør et dejligt sommerblomsterbed. Disse attraktive haveplanter er gode ledsagere til andre skygge-tolerante planter, såsom hostaer og hellebores, med kontrasterende løv og koordinerende blomster.

Filtrer
Vis som Liste Gitter

13 varer

Stigende orden
Vis som Liste Gitter

13 varer

Stigende orden

Astilbe planter er også kendt som False spiraea!

Bestil en af vores meget dekorative flerårige Astilbes, de er ideelle til skyggefulde pletter og fugtige områder i din have eller til gårdhaveplantager. 100% garanteret.

Astilbes har strålende buede fjeragtige fjer bestående af små blomster midt om sommeren. Astilbes er klumpformende flerårige planter med dybt rige, blanke bregnerlignende blade, der er fint dissekeret med krøllede kanter.

Astilbes er meget stærke, hårdføre og langsomt spredes. Astilbes skal holdes fugtige om sommeren. Plant Astilbes i grupper for maksimal påvirkning.

Andre almindelige navne inkluderer False Goat's skæg og Meadowsweet

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®